Jeg skal have renset tag og mangler en lift

Er du ligesom jeg og min kone i gang med et stort renoveringsprojekt, og skal du af den ene eller anden grund bruge nogle redskaber og maskiner til at komme videre i programmet, skal du prøve at gå ind på Lejma.dk! De har alt hvad hjertet begærer indenfor maskiner.

Hjemme hos os er terrænet altid en udfordring, da vores hus ligger på en forhøjning, og dertil har vi en garage i kælderhøjde. Så der er langt fra bund til top af huset.

Taget på vores hus skal enten renses eller have nye tagsten, det har vi ikke helt taget stilling til endnu. Men vi har derfor brug for en lift. Lejma.dk har også udlejning af lifte, og derfor synes jeg, siden er virkelig god, den hjemmeside. Det koster kun 1500 kr at leje en lift om dagen, og en anden mulighed er at leje den i otte timer, til kun 1200 kr. Hvis man er bange for, at liften ikke kan stå fast, kan man også få plastkøreplader med i mange størrelser, der understøtter liften og sikkerheden i forbindelse med arbejdet.

Vi kigger lige lidt videre efter andre tilbud på udlejning af lifte, men jeg regner stærkt med, at vi ender med at leje en fra lejma.dk, da vi også før har haft med dem at gøre. Vi har i den forbindelse været fuldt ud tilfredse.