Sammenlign dig frem til store besparelser

Når vi køber ting og sager, uanset hvad det drejer sig om, er det altid vigtigt for os at kunne spare penge. Nogle gange kan det dog være besværligt, fordi vi enten mister overblikket over udbyderne, eller simpelthen ikke har tid til at tjekke flere udbydere igennem. Det kan også være, at produkterne er for komplekse, altså for svære at finde rundt i, som eksempelvis lån eller forsikringer.

Dette vil den nye side,, gerne hjælpe de danske forbrugere med. Derfor har den specialiseret i som Danmarks førende, at sammenligne finansielle produkter. Det drejer sig om blandt andet a-kasser, lån og forsikringer.

Mikonomi.dk har du tre muligheder:

  1. Du kan sammenligne produkter direkte på siden. Dette sker ved, at du indtaster dine personlige behov og ønsker. Herefter får du oplistet en overskuelig og objektiv liste med dine muligheder ideen for det givne produkt.
  2. Du kan indtaste oplysninger om dine behov og ønsker. Herefter kan du indsende dine oplysninger til siden, der hefter sender dem videre til nogle samarbejdspartnere, der herefter komtakter dig med et skræddersyet tilbud.
  3. Du kan læse dig frem til brugbar information omkring de forskellige produkter og disses begreber. Ved du eksempelvis, hvordan dit bidrag til a-kassen kan trækkes fra i skat.

Fordele ved at bruge Mikonomi.dkmikonomi

Der figurerer nogle helt åbenlyse fordele ved at anvende en side som Mikonomi.dk. Blandt andet er det fordel, at du:

  • Opnår overblik over dine muligheder
  • Får overblik over ukendte ydelser i forhold til dit valgte produkt
  • Sparer tid
  • Sparer penge

Alt i alt kan Mikonomi.dk klart anbefales til dem, der godt kan lide at gøre et godt fund!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *