Kom med i en film – bliv statist

Har du altid drømt om at være med i en film? Vil du gerne i fjernsynet? Kunne du tænke dig at opleve optagelserne til en film og føle hvordan det er at være skuespiller? Så har vi svaret. Det er svært at blive optaget på landets skuespillerskoler, men der er en anden vej. Som statist får du chancen for at blive set på det store lærred, og der er stor chance for at få muligheden, da der altid søges mange statister til mange forskellige film.

Der findes flere sider på nettet, hvor du kan finde oversigter over hvilke film der søger statister i øjeblikket. Én af disse sites er www.fjernsynet.dk. Her er ofte opslag fra de danske TV-kanaler og der søges både statister til film og nye serier. Udover oplevelsen får man som statist ofte forplejning og af og til også en lille gave som tak for deltagelsen.

Hvis du er seriøs omkring at blive statist og evt. også skuespiller så er det også en god idé at lægge dit CV op på www.statist.dk. Her koster det dog penge. Til gengæld bliver siden brugt af mange store film- og TV-selskaber, der finder statister igennem dette site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *