iPad tastatur fra Logitech – træt af at skrive lange tekster på en touch-skærm?

Har du en iPad og synes du også at det er mindre behageligt at skrive længere tekster på en touch-skærm? Så er hjælpen på vej fra Logitech.
Som noget helt nyt kan du om ganske kort tid købet et tastatur til din iPad. Tastaturet er produceret  af Logitech og er udviklet i samarbejde med ZAGG. Tastaturet som også fungere som case (opbevaringsetui) til iPaden har fået navnet ‘Logitech Keyboard Case’ og er designet i aluminium, det kan foldes rundt om iPad’en, så den dækker hele skærmen og siderne – ligesom man kender fra  de traditionelle covers. Logitechs Keyboard Case fungerer via den indbyggede Bluetooth-funktion i iPaden.

iPaden kan både stå på højkant eller ligge på ned, når man vil skrive.

Ca. pris: 849,- kroner.

Hvis du synes det er lidt dyrt, er der en anden lidt billigere løsning, nemlig et tablet-keyboard, som til dels kan bruges på samme måde som Logitechs Keyboard Case når man skal skrive mere end bare en SMS på sin iPad. Et tablet-keyboard forbindes ligeledes med iPad via en Bluetooth-forbindelse, dog har tastaturet ikke funktion som case/etui.

Ca. pris på Logitech Tablet Keyboard: 499 kroner.

Læs mere her: www.logitech.com/

 


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.