Del ud af dine idéer ved at blogge på Danish Living bolig blog

DanishLiving.dk søger i øjeblikket ildsjæle, der brænder for at skrive spændende artikler om boligen. Elsker du at gå på jagt efter spændende møbler til boligen eller går du op i boligindretning og ønsker at dele ud af dine idéer og inspirere andre  med dine artikler så er det måske lige noget for dig.

Som blogger opnår man ofte nye spændende bekendtskaber og relationer, der for eksempel kan hjælpe én videre i karrieren.  Hvis du drømmer om at blive professional journalist er det en rigtig god idé at blive set og læst. En let måde at opnå dette på er at blive skribent på et online magasin. DanishLiving.dk tilbyder at udgive dine artikler om boligen, så dit navn kommer frem. Du kan dermed gøre dig mere interessant for eventuelle fremtidige arbejdsgivere.

I øjeblikket fungerer det på frivillig basis at blogge om bolig på DanishLiving.dk. Der arbejdes dog på at finde en løsning hvorpå hver enkelt skribent vil blive aflønnet med en del af eventuelle annonceindtægter fra de annoncer som skribenten har skrevet.

Hvis du er interesseret i boligindretning, udsmykning af boligen, dansk design, møbler mv. og du kunne tænke dig at blogge om dine idéer og viden om emnet så læs mere om at blive bolig blogger hos DanishLiving.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *