Boligbizz | Mission: Danmarks bedste “privat til privat” boligportal

Boligbizz er for alle, som vil leje, købe eller sælge en bolig i Danmark eller i udlandet. Danmarkspremiere på byttebizz, hvor købere og sælgere kan få kontakt med hverandre og lave bytteaftaler med boliger og f.eks. bil eller båd.

Hos Boligbizz.dk ApS er vi et lille, men stærkt team, som har en stor erfaring indenfor handel med boliger i såvel Danmark som i udlandet. Samtidig har vi en bred erfaring med markedsføring. Dette skaber det perfekte udgangspunkt for en resultatorienteret boligportal.

Vi er det eneste site i Danmark, der udelukkende koncentrerer os om boligannoncering fra privat til privat – desuden har vi ALT indenfor bolighandel, såvel indland som udland – kort sagt alt under ét tag.

Byttebizz er en ekstra service vi tilbyder vores kunder. Her får du som kunde mulighed for lade din bolig indgå helt eller delvist i en handel som bytteobjekt. Du kan også indlægge en annonce med et “aktiv” som f.eks. bil, båd eller mc, der som boliger kan indgå helt eller delvist i en byttehandel med en bolig.

Vi har ikke som mål at blive boligsitet med flest boliger, men i stedet boligsitet som er fyldt med ”kvalitetsemner” – som handles direkte imellem sælger og køber.

Du kan læse mere her: http://www.boligbizz.dk/


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.