Alt til hjemmekontoret

Skal du have indrettet hjemmekontoret snart og er lidt i tvivl om, hvad du skal have styr på? Vi har samlet nogle gode råd til dig i artiklen her. 

De helt rigtige gardiner
Det er vigtigt, at du har det helt rigtige lysforhold på dit kontor. Du skal gerne have noget lys ind udefra, men det skal heller ikke være for meget. For meget lys vil kunne forstyrre på din skærm og det vil gøre, at du kommer til at sidde og rynke i hovedet, som kan forårsage hovedpine og smerter. Der findes mange typer af gardiner som passer godt til hjemmekontoret, måske mørklægningsgardiner, som kan hjælpe dig til at få det helt rigtige lysindfald i kontoret, som også afskærmer for varme på en solrig dag. Bor du i Århus eller omegn, kan du finde et stort udvalg af Gardiner i Århus hos Gardinstudiet der specialdesigner og skræddersyer gardiner efter dit behov og dine mål.

hoc1

Gem ledningerne væk
Kontoret skal være et sted, hvor du kan finde inspiration og hvor du skal kunne arbejde helt koncentreret. Derfor skal der også være et minimum af rod. En af de sikre kilder til rod på kontoret er ledninger, som ligger og flyder. Det kan du afhjælpe med smarte kabelskjulere til tykke og tynde kabler. Med kabelskjulerne får du mere luft på kontoret og der er minimal chance for, at du vælter over ledninger og kabler.