Studierabat på bøger, tøj, bøder og meget andet

Er du studerende, og er det svært at få su´en til at række til hele måneden, så benyt dig af studierabat. Mange danske butikker tilbyder studierabat til studerende. Det eneste det kræver er, at du har et gyldigt studiekort. Få f.eks. studierabat på mad og drikke. Hos Sunset Boulevard kan man få opgraderet en almindelig menu til en stor menu ganske gratis. Det samme gælder hos Burger King.

Er man på udkig efter nyt tøj, så er der også penge at spare. Butikker som TopShop, Urban Outfitters og Message giver nemlig studierabat. I det hele taget er listen over rabatter rigtig lang, og herunder kan man finde endnu flere eksempler på, hvor studierabatten gælder.

Synes du det er dyrt at gå til tandlægen, så findes der også tandlæger, som tilbyder studierabat.

Det kan også være en god ide at tænke over, hvilket fitnesscenter man melder sig ind i. Både S.A.T.S og Fitness dk har gode rabatter for studerende.

Har du forelsket dig i en Apple computer, så er det også her muligt at opnå rabat.

Står du og skal til frisøren så husk også på rabatten. Mange frisører tilbyder nemlig studierabat.

Inden du vælger forsikringsselskab kan det også være en god ide at studere markedet lidt nærmere, da en del selskaber har gode rabatter for studerende.

Er du på udkig efter en ny cykel, så skal du også straks tænke studierabat. Her er der nemlig penge at spare.

Skal du ind og se en god film i biografen, så kan der også være penge at spare afhængig af, hvilken ugedag du vælger at gå i biografen.

Ligeledes kan det være en større udskrift, når du begynder på et nyt semester pga. udgiften til bøger. Husk så på, at visse boghandlere giver studierabat på studiebøgerne.

Tro det eller ej men man kan endda opnå studierabat på bøder.

Alt i alt kan der være mange penge at spare, hvis du bruger dit studiekort, og er du i tvivl om en bestemt butik har studierabat så spørg. Det koster i hvert fald ikke noget at spørge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *