Køb børnetøj på rette tidspunkt og spar

Børn er noget af det dejligste i livet. De skaber glæde, liv og aktivitet i hjemmet. Forældrene får også en ny følelse af livet når de ser deres små poder løbe rundt og lege. For det er i det øjeblik man som forældre føler sig udødelig fordi man føler at generne går videre igennem sit barn.

Selvom glæden ved at have børn er ubeskrivelig så følger der også en række forpligtigelser med. Når de er små skal man selvfølgelig have anskaffet sig børneseng, bleer, barnevogn og babypleje produkter. Når børnene bliver ældre er det primært tøjet, som er den største udgift og her er der en række gode råd så udskrivningen ikke bliver så voldsom. For børn vokser hurtigt og det betyder at i mange tilfælde skal garderoben udskiftes hver sæson. Dog har du mulighed for at købe børnetøj på det rigtige tidspunkt og på den måde spare mange penge.

Køb tøjet en sæson forud

Det lyder måske ulogisk men en af de måder du kan spare mange penge på er ved at købe tøjet til dit barn en sæson forskudt. Om sommeren købet du vintertøjet og om vinteren køber du sommertøjet. Årsagen er simpel, når sæsonen er slut reduceres priserne dramatisk. Børn er ligeglade med at det er sidste års kollektion de går med så længe tøjet passer og de kan bevæge sig frit i det. Der er dog et par udfordringer med denne strategi. Den første er at du skal kunne forudsige hvilken størrelse dit barn har 6 måneder senere. I de tidlige år kan dette være lidt af en opgave da børns vækst variere. Men i årene fra tumlingealderen til puberteten er det muligt at forudsige hvilken størrelse dit barn skal bruge. En anden udfordring er at tøjet skal opbevares så det ikke lugter gammelt når det tages i brug. Her er et godt råd at tøjet ikke opbevares i kælderen, på loftet eller i garagen, men derimod opbevares i huset indtil det tages i brug.

Udnyt mulighederne for at spare penge ved særlige lejligheder

Der er flere muligheder for at spare mange penge ved at købe på det rigtige tidspunkt. Eksempelvis er der Black Friday eller Cyber Monday, hvor der er mange penge at spare på tøjindkøbet. En god idé når du skal udnytte Black Friday eller Cyber Monday er at du lægger en strategi for hvad der skal indkøbes og hvad der ikke skal. For det kan være fristende at gå all-in på tøjindkøbet når du bliver forblændet af en procentmæssig rabatsats og bruge flere penge end du havde planlagt. Det er dog ikke kun Cyber Monday og Black Friday du skal udnytte. Eksempelvis er der også store penge at spare på januarudsalget.

Så der er mange muligheder for at spare penge på tøjindkøbet til de kære små. Det handler blot om at følge med, lægge en strategi og vigtigst af alt at slå til når de gode tilbud er der, for du ved ikke hvornår de kommer igen.

 


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger