Sådan sparer du penge på værkstedsregningen

Hvem vil ikke gerne spare penge? Er du ligesom de fleste andre danskere interesseret i at spare penge på værkstedsregningen? Så skal du læse med her.

Der findes mange muligheder for at få slået noget af prisen på dit næste værkstedbesøg. I denne artikel vil vi sætte fokus på, hvordan du som forbruger skal bære dig ad, næste gang du står overfor en tur til mekanikeren.

Stol ikke på hvem som helst

Mange danske forbrugere er tilbøjelige til at gøre for lidt ud af deres informationssøgning, når det gælder at hente tilbud ind på den pågældende skade. Størstedelen vender snuden direkte i retningen af den sidste mekaniker de besøgte, og får vedkomne til at lave bilen. I nogle tilfælde kan det skyldes, at du før har haft en god oplevelse ved den pågældende mekaniker, men er det måske værd alligevel at tjekke alternativerne?

Det kan nemlig godt betale sig ikke at køre til den første mekaniker på din vej. Der kan være penge at spare. Endda mange penge at spare!

Brug mulighederne på internettet

Der ligger flere muligheder til rådighed på internettet, hvor du har mulighed for at hente tilbud fra forskellige mekanikere ved brug af meget få klik. Dette er en oplagt mulighed for nemt og hurtigt at få sammenlignet de forskellige priser ved værkstederne og på den måde spare nogle penge.

Det er nemt og hurtigt, og det kræver ikke meget aktivitet fra dig som forbruger. Læs mere her.

Hvor meget kan der spares?

Der er lavet adskillige undersøgelser på, at priserne varierer meget værkstederne imellem. For eksempel har FDM udtalt, at der i forbindelse med en udskiftning af tandremmen på en Peugeot 206 kunne spares 2.806 kr. ved at hente tilbud ind blandt en række værksteder i København. Det dyreste tilbud var på 5.119 kr., hvor det billigste var på 2.313 kr.

Næste gang du skal på værksted med bilen, så gør du klogt i at bruge et af de mange værktøjer på nettet, som kan give dig et hurtigt overblik over priserne. Det er ganske gratis og tager ikke mere end et par minutter at gennemføre.


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger