Sådan sparer du penge, når du handler på nettet

Når du handler på nettet, har du alle butikker lige i nærheden. De er nemlig ikke længere end et enkelt klik væk, hvis du bare kender dem. Det giver dig muligheder, du ikke har, når du handler i fysiske butikker — og du kan, hvis du ved, hvordan du finder det, shoppe det sted, der har den billigste pris på lige netop det produkt, du søger.

Herunder får du et par gode råd, som du kan følge, når du shopper på nettet. Hvis du er interesseret i at spare penge, vel at mærke. Og hvem er ikke det?

Sørg for, at siden er troværdig

Først og fremmest er det vigtigt, at du har troværdighed til den side, du vil handle fra. Det kan du sikre dig ved at kigge efter CVR-oplysninger, kontaktinformation, en dansk adresse og andre elementer, der kan bekræfte, at der er tale om en rigtig shop.

Dette råd er egentlig ikke et sparetip, men mere en måde du kan undgå at blive snydt på — og i den forbindelse vil du selvfølgelig også spare penge.

Kig efter rabatkoder

Mange internetbutikker har rabatkoder, som du kan bruge, når du handler. Det kommer både dem til gode, men også dig. De får flere kunder i butikken, og du sparer penge, når du handler hos den butik, der tilbyder rabatkoder.

Der findes en del sider, der samler rabatkoder. Du kan eksempelvis finde en rabatkode til store butikker som InkClub, Hotels.com, Stylepit, Unoeuro og mange, mange flere, hvis du leder lidt, inden du foretager dit køb.

Hvornår er der typisk udsalg?

Der er typisk forårs-, sommer-, vinter- og efterårsudsalg hos de fleste forhandlere. Både i de fysiske butikker, men også på internettet. Brug denne anledning til at handle stort ind. 

Brug prissammenligningstjenester

Prissammenligningstjenester som Pricerunner, Pricepusher og andre sider kan anvendes, hvis du har et specifikt produkt, du gerne vil finde billigere — eller bare se, hvad konkurrenterne tager for prisen. Nogle steder kan du også opnå gratis fragt, hvis du køber for et vist beløb. Det kan i nogle tilfælde også betale sig at undersøge.


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger