Hvordan finder jeg det bedste webhotel?

Det er et spørgsmål alle iværksættere og overvejende iværksættere har stillet sig selv på et eller andet tidspunkt i deres opstartsforløb. For mange kan det være svært at gennemskue hvor meget vigtigt et webhotel faktisk er, og her bliver det tit undervurderet.

Når du endelig skal sætte dig i gang med et projekt, så gør det 110%. For hvis du ikke har styr på de ting du skal bruge og hvor du finder det bedste til netop dine behov, så giver du dig selv et ufordelagtigt handicap.

For mange virker et webhotel bare som en ekstra udgift i måneden der skal overstås, og ser det blot som noget der holder deres hjemmeside kørende. Det er nu heller ikke helt forkert, men vigtigheden bliver undervurderet.

Så hvad gør et webhotel?

Et webhotel er rigtigt nok noget der sørger for at din hjemmeside er kørende, og folk kan komme ind på den når de skriver din web-adresse i browseren. Men hvad nu hvis der sker en fejl på din hjemmeside fredag kl. 17.35 og supporten hos dit webhotel er gået på weekend så du først kan komme i kontakt med dem mandag? Det er de færreste der selv kan klare ærterne, uanset er det ikke det smarteste træk, at vælge et webhotel uden kundeservice i top.

Du kan med fordel finde inspiration til det bedste webhotel på https://webhotelanbefaling.dk/

De fleste webhoteller tilbyder også at du kan købe domæne hos dem, hvilket gør dit liv langt lettere når du får det som en pakkeløsning. Og her er der ingen grund til at være skeptisk, med at ”når det er en pakkeløsning, så kan jeg sikkert skaffe det billigere selv”. Hvis du tænker sådan, så har du slet ikke klar til at starte dit eget. Internettet og din hjemmeside er to ting der absolut skal fungere før din forretning er oppe og køre. Og dette sørger et webhotel for.

Hvordan finder jeg det bedste webhotel?

Dette spørgsmål er egentlig noget du skal spørge dig selv. Som vi før har nævnt, har skal du finde det der kan udfylde netop dine behov, ellers når du ikke langt. Da der findes en masse forskellige webhoteller, kan det give sig selv at de alle prøver at differentiere sig fra hinanden, og det kan være marginaler der er i forskel på de forskellige webhoteller, men det er stadig disse forskelle/marginaler du skal se efter.

Hvilket webhotel kan tilbyde det du har brug for. Og lad være med at tænke på at det skal være billigt. For en gangs skyld er det vigtigt ikke at træffe en beslutning ud fra prisen.

Kig på hvordan deres kundesupport fungerer, da du med garanti kommer til at få brug for den på et tidspunkt, se ud fra førnævnte eksempel. Se eventuelt også på erfaring, og hvor lang tid de har eksisteret. I en branche som webhotel, kan det betale sig at se efter erfaringen bag virksomheden. Dette gælder både virksomheden som helhed, men også de ansatte/ejere.

Den bedste måde at finde det perfekte webhotel for dig, er at lave en liste over alle dem du kan finde, og så skrive ned hvad de hver især kan tilbyde – UDEN PRISEN. Du må ikke vide hvad det koster hvert enkelt sted. Herefter ser du på de kvaliteter der tilbydes, og så vurderer du dem mellem 1 og 10.

På den måde får du et godt overblik og laver en grundig behovssortering så du kan finde det bedste webhotel for dig.

 


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger