Husqvarna Automower bedst i test

Husqvarna Automower 220 AC er af forbrugermagasinet Tænk blevet kåret som ‘bedst i test’. Forbrugermagasinet Tænk har testet et stort antal forskelling plæneklippere og den bedste blandt dem blev altså Husqvarna Automower 220 AC. Husqvarna Automower har fået topkarakter i kategorierne brugervenlighed, støj, energiforbrug, holdbarhed og generelt plæneklipning. Husqvarna Automower 220 AC er med andre ord en plæneklipper af højeste kvalitet, den er holdbar og så er den til at bruge for alm. mennesker. Husqvarna Automower ligger i den lidt dyrere ende af prisskalaen, men du får en plæneklipper der virkelig klare jobbet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y0eqBFSXb10[/youtube]

Så hvis du også kan forestille dig mange ting der er sjovere end at slå græs, særligt om sommeren, så kunne det være at en robot plæneklipper var noget for dig. Du vil i stedet kunne bruge din tid på at nyde haven fra på terrassen og slappe af med god samvittighed. hvis kvalitet er vigtigt for dig og har du råd til af gå efter det bedste på markedet, så er Husqvarna Automower 220 AC bestemt værd af undersøge nærmere.

Læs også: Robot plæneklipper test og Billig robot plæneklipper – Indream 10900

Hvis du ikke synes det er sjovt af slå græs, så synes du måske heller ikke der er sjovt af støvsuge. Læs mere her: Robotstøvsuger – find den rigtige

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *