Den professionelle sportsfløjte

For over 25 år siden udviklede Fox 40 den bedste fløjte i verden. Deres produkt er pålideligt og innovativt, da det var lige præcis det, der var og stadig er behov for. Baseret på kvalitet og innovation har Fox 40 produceret udstyr til sportsudøvere og andre for hvem produkterne er anvendelige. Fox 40 har en vision og den er fortsat at leve op til kundernes forventninger gang på gang. Med passion, hårdt arbejde og innovation regner Fox 40 med at fortsætte med at udvikle kvalitetsudstyr til sportsfolk.

1859

Fox 40 har et stort sortiment af sportsfløjter og andet udstyr. Især fløjterne er helt specielle, da de er designet og udformet ud fra Ron Foxcroft’s egne ønsker om bedre dommerfløjter. Ron Foxcroft havde den oplevelse med fløjter med en kork-kugle indeni, at de ikke altid virkede efter hensigten. Derfor skabte han, efter 14 prototyper, den perfekte fløjte uden nogen kugle indeni. Den kugleløse fløjte lyder som et harmonisk instrument og sikrer en fuldt fungerende fløjte hver gang, den pustes i.

Dommere har brug for gode fløjter der kan fløjte et helt stadion op, når der skal fløjtes fra start, når kampen skal fløjtes af eller når der skal dømmes. Derfor kan Fox 40 anbefales, da fløjter af mærket Fox 40 er lavet med den rette teknologi og fortsat bliver videreudviklet på.

Der er mange andre anvendelsesmuligheder med en Fox 40 fløjte udover at den selvfølgelig kan bruges af dommere på sportsbanen. Naturligvis kan fløjterne også bruges af politiet, livreddere, brandmænd, trænere, kystvagter, hundetrænere, sikkerhedsvagter, militæret, cyklister og løbere.

Udover fløjter producerer Fox 40 også mundbeskyttere, horn, redningseffekter og meget mere.