Sådan sparer du penge i virksomheden med tidsregistrering

Der er mange måder, hvorpå det kan lade sig gøre at spare penge i virksomheden, hvis man benytter sig af tidsregistrering. Det kan være med til at øge virksomhedens likviditet, hvilket naturligvis vil være attraktivt for enhver virksomhedsejer. Vi giver dig overblikket over, hvordan du kan bære dig ad med at spare penge i din virksomhed.

Minimerer fejl i løn 

Det er en realitet, at en mindre procentdel af lønsummen er behæftet med fejl. Selvom procentdelen er meget begrænset, kan det hurtigt løbe op i mange penge, hvis man driver en virksomhed med mange ansatte. Bruger man et effektivt værktøj med tidsregistrering, er det muligt at eliminere eller i hvert fald minimere andelen af fejl i forbindelse med lønberegning.

Reducering af administrativt arbejde

Administrativt arbejde koster både tid, penge og ressourcer. Jo flere medarbejdere man har, desto mere administrativt arbejde må man påregne. Dog er det muligt at holde omkostningerne forbundet med administration nede på et minimum. Takket være tidsregistrering er det ikke nødvendig at bruge 5-15 minutter ugentligt på at gennemgå medarbejdernes arbejdstid. Det er en nemlig en opgave, som dit tidsregistreringsværktøj løser for dig med stor nøjagtighed. Omregner man tidsbesparelsen til penge, kan det hurtigt løbe op i høje beløb.

Bedre kontrol over tidsforbrug for opgaver og projekter

Registrerer man tidsforbrug for opgaver og projekter manuelt, kan det hurtigt blive meget uoverskueligt. Bruger man derimod et værktøj, vil det være meget nemmere at skabe sig et overblik over, hvor lang tid det reelt har taget at udføre en kundeopgave. Med elektronisk tidsregistrering kan man være sikker på altid at fakturere kunden for den reelle arbejdstid.

Øget effektivitet og flere udførte opgaver på daglig basis

Øget effektivitet er positivt for enhver virksomhed, der naturligvis ønsker at udføre så mange opgaver som muligt. Med tidsregistrering er det muligt at motivere medarbejderne til at udføre flest mulige opgaver på en arbejdsdag. Alt kan nemlig registreres, så medarbejderne har selvfølgelig et ønske om at vise en god arbejdsindsats. Derfor vil det også være en faktor, der har indflydelse på en virksomheds likviditet.

Vil du også gerne spare penge med tidsregistrering, kan du prøve et af de mange nyttige værktøjer allerede i dag. Hos Kala kan du hurtigt og nemt registrere din virksomhed, hvor du endda kan få glæde af en gratis prøveperiode. Herefter betaler du en fast lav pris hver måned for at få adgang til et uundværligt værktøj. Du vil hurtigt kunne tjene pengene hjem, da du sparer mange penge ved at indføre tidsregistrering i din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *