Bordfodboldborde fra Roberto Sports

Sponsoreret indlæg
Bordfodbold er gået hen og blevet et utroligt populært spil i løbet af de seneste par år. Det er derfor ikke noget uvant syn også at finde bordfodboldborde på kontoret eller i hjemmet, hvor de tidligere oftest kun fandtes i SFO’en og i ungdomsklubben.

Bordfodboldborde kommer i alle afskygninger. Udover bordene i standardstørrelse til teenagere og voksne findes der til børn helt små borde uden ben, som stilles enten på spisebordet eller på gulvet. Derudover findes der også kombinerede fodboldborde og drinksborde, så man kan spille bordfodbold, selv når man får drinks i byen! Nogle af de mest populære borde til voksne på markedet er fremstillet af de italienske producenter Garlando, FAS og Roberto Sport. Særligt Roberto Sport fodboldborde er populære i Danmark, og i denne artikel vil vi derfor kigge nærmere på disse borde.

Hvem er Roberto Sport?

Roberto er en af de ældste producenter af bordfodboldborde og andre spilleborde som billiard og bordtennis. Roberto begyndte at fremstille borde til bordfodbold i 1947 i området omkring Torino i det nordlige Italien. Roberto Sports er en af de mest erfarne fabrikanter af borde til bordfodbold i verden og har fået et stærkt ry for at fremstille borde i helt exceptionel kvalitet. Roberto blev startet på det samme tidspunkt som den anden store italienske fabrikant af bordfodboldborde, Garlando.

Trods den stigende konkurrence har Roberto Sport siden firmaets grundlæggelse været i stand til at opretholde sin position på markedet ved blandt andet at sprede produktionen af borde ud over flere forskellige designs, som inkluderer spilleborde med møntindkast, borde med glasdække og borde med lys. Således fremstiller Roberto Sport borde til forskellige formål, så du altid altid kan få et bordfodboldbord til baren eller cafeen samt til hjemmet, ungdomsklubben eller kontoret.

Roberto Sport har også satset på det globale marked, og derfor findes der distributører af borde fra Roberto i både Europa, Australien samt forskellige lande i Mellemøsten.

Bordene fra Roberto Sport

Fodboldborde fra Roberto Sport er kendetegnet ved deres smukke og elegante designs. Nogle borde fra andre producenter har meget kasseformede og “tunge” designs, men Roberto Sport går højt op i bordenes æstetiske udtryk, og bordene fra Roberto kan bedst beskrives som havende friske, lette og afbalanceret designs. Samtidig kommer bordene til særdeles rimelige priser i forhold til kvaliteten.

Ligesom andre borde fra italienske producenter har fodboldbordene fra Roberto spilleflader af sandblæst glas, som et lagt over et grønt laminat, som på de fleste modeller har fodboldbanens hvide markeringer påmalet. Glaspladen nedsætter friktionen mod bolden, så den kan bevæge sig hurtigere. Traditionelt set er italienske borde fremstillet med gennemgående stænger, hvorpå spillerne er monteret eller indstøbt.

Hos Roberto Sport er et stigende antal modeller dog fremstillet med de mere brugervenlige teleskopstænger. På borde med teleskopstænger behøver man ikke at bekymre sig om at blive ramt af en af modstanderens gennemgående stænger, når man spiller! Men lad os kaste et blik på et af Roberto’s mere populære borde.

Eksempler på fodboldborde fra Roberto Sport

Hvis man skal se på nogle af de mange populære borde fra Roberto Sport, så kommer man ikke udenom at nævne det fantastiske Roberto Scout bord. Dette er et af de absolut bedste borde fra Roberto Sport til prisen. Bordet koster kun omkring 3.500 kr, hvilket er en stærk pris på et bord som Scout. Bordets kabinet er fremstillet i sort og slidstærkt laminat, som dækker over bordets træramme. Da bordet er et klassisk italiensk fodboldbord kommer Roberto Scout også med spilleflade af glas, men har derudover teleskopstænger i ekstra tyk og lækker kvalitet. Bordet leveres med 10 fodbolde. Bordets vægt på ca. 55 kg gør, at bordet både er stabilt under kamp, men også forholdsvist let at rykke rundt på. Derved er bordet ideelt til skolen, fritidsklubben eller hjemmet.

Et andet fremragende bord fra Roberto Sport er Roberto Pro College Cover, som er forsynet med en overliggende glasplade, som udover at være lyddæmpende også forhindrer boldene i at blive væk. Bordet kommer også med fastmonterede boldtragte, hvilket også gør, at boldene ikke kan komme væk fra bordet. Bordet leveres med røde og blå håndtag af plast, som er farvet ligesom spillerne på banen. Med en vægt på omkring 69 kg er bordet tæt på urokkeligt under kamp. Bordets elegante design gør endvidere, at bordet kan bringe et frist pust ind i mange af de rum, hvor det stilles.

Hvis du investerer i bordfodboldborde fra Roberto Sport, er du sikret mange gode stunder!