Personlig og business coaching hos Resultat Coaching

Den overordnede målsætning med Resultat Coaching, er egentlig meget simpel.
Jeg ønsker at hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre selvværd. Samtidigt med at de stoler nok på dem selv, til at opnå det de drømmer om.

På www.resultat-coaching.com kan du læse om coaching, læse lidt om mig, se priser, og booke en aftale.

Jeg er uddannet professionel coach, og er uddannet ud fra ICF´s 11 kernekompetencer. Disse kernekompetencer er meget anerkendte, og en giver en god indsigt i de væsenligste faktorer der vedrører fyldestgørende coaching.

Jeg coacher ud fra den positive og anerkendende tilgang til livet og har stor ekspertise i ”livsstils-coaching”. Livsstils-coaching handler om, at dine positive tanker bliver gjort til handlinger, de negative mønstre, og overbevisninger ændres til en brugbar motivation for dig. Alt sammen via din egen vilje indsats, og læring.

Du har nu muligheden for at, opnå de ønskede resultater og mål, eller løse de problemstillinger der måske har fyldt hovedet i et stykke tid. Intet er for stort, og intet er for småt.

Jeg kan blandt andet motivere dig til at du:

– lærer vigtigheden i at anerkende dig selv.
– forstår vigtigheden i selvværd og selvtillid.
– bliver bevidst omkring dit fokus på dig selv.
– opnår dine ønskede resultater.
– kan skabe den hverdag du selv ønsker.
– respekterer og accepterer dig selv.

Ændr det du vil, og nå de resultater du vil. Hvis du virkelig vil det, kan du gøre det!!! Jeg lover at det kan lade sig gøre, så hvorfor vente?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *