Sådan sparer du penge på håret

Hvis frisørregningen er en af de poster, der fylder meget i husholdningen, så er der hjælp at hente. Hvis du tænker smart, kan du nemlig spare penge på dine besøg hos frisøren. Det kræver bare, at du plejer det med de rigtige produkter og på den rigtige måde, og samtidig får styr på dit hår.

Her får du et par hårtips, der betyder, at du kan spare penge på hårplejen.

Lav en aftale med din frisører

De fleste frisører tilbyder, at man kan lave en aftale med dem, om at man kommer og bliver klippet engang hver 14. dag. Gør du det, vil prisen ofte falde, hvorfor det vil koste det samme, som hvis du kommer og bliver klippet én gang om måneden. Du sparer altså ikke penge, men du får mere for pengene, fordi du kan blive klippet to gange for samme beløb.

Brug krøllejern

Er du kvinde, så kan det være en fordel at bruge krøllejern, hvis du føler, at det er på tide at blive klippet. Bruger du et krøllejern, vil håret blive krøllet — og så vil det være sværere at se, at der er behov for en klipning. Og så er krøller jo en frisure, der aldrig går af mode.

Du kan også få din frisør til at lave krøllerne for dig, hvis du ikke har prøvet det før. Så kan du samtidig aflure nogle tips til, hvordan det gøres, så du selv kan fatte krøllejernet derhjemme. 

Brug den rigtige shampoo og balsam

Med den rigtige shampoo og balsam (som eksempelvis Davines) vil dit hår få glans, der gør, at det ikke så hurtigt kommer til at se slidt og kedeligt ud. Det betyder også, at du ikke behøver at tage til frisøren lige så ofte, som du ellers har været vant til.