Sådan sparer du penge på din tandlægeregning

Det er de færreste danskere, som synes at det er sjovt at modtage en dyr tandlægeregning. Heldigvis findes der en række gode tips til at spare penge på tandlægeregningen, hvilket du naturligvis bør benytte dig af.

Sammenlign priser på behandlinger hos danske tandlæger

I vores moderne verden kan man sammenligne priser på stort set alle tænkelige produkter og ydelser. Selvom du måske ikke var klar over det, så kan man naturligvis også sammenligne priser på tandbehandlinger. Prissammenligning er noget, som du bør beskæftige dig med, hvis du skal have foretaget en tandbehandling. Det er nemlig en realitet, at der kan være meget stor prisforskel fra tandlæge til tandlæge. Bor du i en by med mange tandlæger, vil det være særligt attraktivt at sammenligne priser.

Skal du f.eks. have lavet en rodbehandling, knogleopbygning eller tandregulering, så kan du gå på udkig efter den billigste behandlingspris. Det kan du f.eks. gøre på Tandbud.dk, hvor du gratis kan anmode om uforpligtende tilbud på tandbehandlinger. Dermed kan du få tilsendt tilbud fra flere forskellige tandlæger i dit lokalområde. Bruger du denne service, kan du spare op til flere tusinde kroner. Takket være denne service er tandlægepriser blevet mere gennemsigtige.

Finder du en billigere tandlæge i dit lokalområde, kan du overveje, om det er på tide for dig at skifte tandlæge. Der er nemlig ingen form for opsigelse hos danske tandlæger, hvor man kan skifte, som man vil.

Tandbehandlinger i udlandet er billigere – men risikofyldte

Det er ikke nogen hemmelighed, at danske tandlæger er dyre sammenlignet med tandlæger i vores nærmeste nabolande. Det er netop grunden til, at der er rigtigt mange danskere, som rejser til udlandet for at få foretaget tandbehandlinger. Når det drejer sig om billige tandbehandlinger, så er det meget normalt at rejse til Tyskland, Polen, Ungarn og Tyrkiet.

Man bør dog gøre sig nogle grundige overvejelser, før man overlader sine tænder til en tandlæge i udlandet. Du har sikkert allerede læst og hørt om mange skrækhistorier i medierne, hvor tandbehandlinger er gået helt galt.

Hvorvidt det kan betale sig at få foretaget en tandbehandling i udlandet afhænger af flere forskellige faktorer. Selvom du har en naturlig interesse i at spare penge, bør du ikke nedprioritere kvalitet og service.

Danske tandlægeskoler tilbyder tandbehandlinger til halv pris

Vil du spare penge på tandlægeregningen, så kan du også overveje at få foretaget din tandbehandling af studerende. I Danmark findes der nemlig to tandlægeskoler i henholdsvis København og Århus. På disse to skoler er det ikke unormalt, at man kan få lavet behandlinger til halv pris.

Får du lavet en behandling af en studerende, bliver du kun påkrævet af betale for materialerne. Du slipper altså for at skulle betale arbejdsløn, hvilket sparer dig for mange penge. Behandlinger sker naturligvis altid under opsyn af en uddannet tandlæge, hvilket er med til at sikre den højeste kvalitet. Dog skal man påregne lang ventetid, hvis man ønsker at få lavet en behandling af en studerende. Din lidelse skal nemlig passe ind i skolens program, hvilket naturligvis er et minus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *