Køb Bitcoins eller få gratis Bitcoins på nettet

Du har sikkert hørt om Bitcoins. Den uafhængige, digitale valuta som revolutionerer økonomien verden over. Men hvordan får du fat i dine egne Bitcoins i Danmark? Om du ønsker at investere i Bitcoins eller bruge dem til at betale med på nettet så er der et stort potentiale i Bitcoins.

Gratis Bitcoins

Opret en gratis Bitcoin wallet (en pung til at opbevare dine Bitmønter i) på Blockchain.info. Så får du en Bitcoin adresse. Herefter kan du tjene Bitcoins til i din digitale pengepung vha. nedenstående link.

Få gratis Bitcoins ved at surfe på nettet

 

Om bitcoins

Der er rigtig mange positive sider ved Bitcoins i forhold til en traditionel valuta. Her i blandt kan nævnes:

  • Skatterådet i Danmark har afgjort at virtuelle penge ikke er ‘rigtige’ penge og de kan derfor ikke beskattes. Hvis du køber Bitcoins og de stiger i værdi kan du altså få udbetalt din gevist skattefrit til din bankkonto
  • Bitcoins har ingen eller meget lave transaktionsgebyrer (gebyrer går til minere som incitament for at blive ved med at skabe nye mønter og hjælper dermed til at holde Bitcoins netværket aktivt – læs mere her: bitcoinfees.com)
  • Der er ingen central styring af valutaen – ingen regeringer kan ikke lukke Bitcoins ned.
  • Flere regeringer er ovenikøbet meget positive overfor kryptovalutaer som Bitcoins – her i blandt USA
  • Bitcoins vil eksistere så længe internettet eksisterer.

 

Køb Bitcoins

Køb Bitcoins gennem europæisk bankoverførsel (SEPA overførsel) på bitstamp.net. Du kan overføre penge fra din netbank til Bitstamp for at få penge på din Bitstamp konto. Dem kan du bruge til at købe Bitcoins for.

 

 

Bitcoin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *