Få forsikret det du låner penge til

Sponsoreret indlæg
Når du låner penge, er grunden ofte, at du skal finansiere et større køb. Det kan være penge til en renovering, ny bil, nyt hus eller noget helt andet. Uanset hvad det er, så har det været dyrt, hvis du skal låne penge til det, og derfor vil du selvfølgelig gerne have dit nye køb forsikret, så du er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Alt andet ville være dumt, idet ingen kan kontrollere fremtiden, og hvem ved, måske sker der et uheld med dit nye køb, som du umuligt kunne have forudset. Derfor er vores klare råd, at du som minimum får forsikret de ting, der har kostet lidt mere end det sædvanlige.

Fast eller variabel rente på dit lån

Skal du bruge et lån til at udleve din drøm, så er det ikke helt lige til, hvad du skal vælge, når det kommer til renten. Vil du eksempelvis låne til et hus, kan det betyde meget for din økonomi, hvilken rente du vælger. Dette kan din rådgiver heldigvis hjælpe dig med, og hvis du vil optage et realkreditlån hos Arbejdernes Landsbank, skal du bare melde en time før, at du gerne vil til samtale – så skal de nok være klar til dig. På mødet skal der diskuteres mange ting, så du kan lige så godt være lidt forberedt, og det er specielt løbetiden samt renten, du skal vide lidt om forinden. Du ved nok godt, hvad løbetiden indebærer, men har du styr på variabel- og fast rente?

Den faste rente er, som navnet angiver, fast under hele lånet. Du skal altså altid betale det samme, og det er selvom, at renten i samfundet stiger. Dette er den renteform, du skal vælge, hvis du ikke har en mave fyldt med is. Tør du satse på en lavere rente, er den variable rente et godt valg. Den er som udgangspunkt lavere end den faste, men du risikerer jo, at renten stiger, og så er du på den. Dog kan du da ligeledes være heldig med, at renten falder, hvilket vil være en kæmpe fordel for dig. Generelt kan man sige, at renten er en lidt forvirrende ting, og derfor skal du altid snakke det igennem med din rådgiver inden.

Forsikrer dit indkøb

Har du brugt dit realkreditlån til at købe stort et hus, skal dit nye hus selvfølgelig forsikres. Dette kan gøres hos Next.dk, hvor de kan klare langt de fleste situationer. Har du eksempelvis købt en bil eller et hus så, hop forbi Next.dk, da de nok skal strikke en god forsikring sammen til dig. Vi kunne nødig have, at du stod tilbage uden penge, hvis din bil ved et uheld skulle blive smadret. Dette ville simpelthen være for uheldigt, og din økonomi ville lide kraftigt under det, hvis ikke din bil er forsikret. Du har jo lige optaget et lån til at købe den, og du har nok ikke råd til at skulle købe en igen lige med det samme, og netop derfor skal du altså have bilen sikret.