Spar penge på mad – Sådan gør du

Sponsoreret indlæg
Vil du ligesom så mange andre danskere gerne spare penge på madposten, så er der flere forskellige måder, hvorpå du kan gøre dette. En væsentlig ting at huske på i forbindelse med at man ønsker at få forbedret sit madbudget er, at det tit og ofte handler om at købe billigt ind – og ikke mindst at man sørger for ikke at handle ind for mange gange om ugen. Handler du ind lidt for ofte, så kommer du ned i supermarkedet flere gange – og det resultere som oftest i, at du foretager flere impulskøb. Det er netop disse, der i sidste ende kan ende med at koste mange penge, og det er derfor rigtig vigtigt, at du sørger for at planlægge dine indkøb ordentligt fra start af.

frokostplus_menua

Lav en madplan inden du køber en

En rigtig god idé er uden tvivl, at du sørger for at få lavet dig en fast madplan, der gælder for den pågældende uge. Når du har lagt en plan for, hvad I skal have af mad i huset i løbet af ugen, skal du herefter sørge for at lave en liste over de forskellige ting, som du skal have fat på – og ikke mindst hvor meget du skal have fat på.

Sørg dernæst for at købe ind til en uge ad gangen – og hold dig altid fast til den liste med ting, som du har skrevet ned! Hverken mere eller mindre!

Ved at sørge for at gøre dette vil du nemlig altid vide, hvad det helt konkret er, du har behov for at købe ind. På den måde kan du bland andet også sikre, at du undgår at lave alle de mange små impulsindkøb, som tit og ofte viser sig at være dem, der gør, at man ofte bruger en del flere penge, end man går og regner med. Hent din madplan her.

frokostordning

Overvej en frokostordning på arbejdspladsen

En anden spændende mulighed for dig, som gerne vil spare penge på mad, vil være at overveje muligheden for at få en attraktiv frokostordning på arbejdet. I mange tilfælde er det nemlig muligt at få en fast frokostordning på arbejdspladsen – og hvis I er flere medarbejdere i den pågældende virksomhed, der godt kunne tænke jer at få leveret mad på arbejdspladsen hver dag, så er det faktisk ofte muligt at få nogle ganske attraktive priser på dette. En væsentlig årsag til at det for mange mennesker er muligt at spare penge på denne konto er, at der eksempelvis kan være mulighed for, at medarbejderen betaler f.eks. halvdelen af den pris, det koster at få leveret mad, mens arbejdspladsen betaler den resterende halvdel. Det er en løsning, som er meget populær blandt rigtig mange danske virksomheder.