Miniferie i sommerferien til en overkommelig pris

Ønsker du at tage familien eller en du holder af med på en dejlig udflugt, hvor I får mulighed for at overnatte i nogle gode og skønne omgivelser? Der er nær Flensborg rig mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du får mulighed for at overnatte i gode omgivelser, hvor der ligeledes vil være mulighed for at smage på lækre specialiteter og gastronomi i særklasse.

De to steder nær grænsen, hvor du har mulighed for at overnatte og få en afslappende miniferie i gode omgivelser, er henholdsvis på Hotel Des Nordens og Fakkelgården. Disse to steder tilbyder nemlig mulighed for overnatning og ikke mindst mulighed for at nyde deres mange lækre og velsmagende retter.

Med en overnatning på Hotel Des Norden / Fakkelgården får I som gæster mulighed for at nyde lækker og velsmagende mad af høj kvalitet, som er lavet af gode og friske råvarer, og hvor der kæles for detaljerne og den gode smagsoplevelse.

Foruden at I som gæster har mulighed for at smage god mad, kan I blandt andet benytte en række af de mange faciliteter – herunder swimmingpool, spa og fitness.

Der er med andre ord adgang til et hav af skønne faciliteter i forbindelse med jeres ophold.

Miniferie

En oplagt gaveidé til kæresten eller en du holder af

Med en overnatning ved grænsen på Hotel Des Norden / Fakkelgården vil I som besøgende kunne få en skøn oplevelse, hvor I bor i velindrettede værelser – og der er mulighed for at booke værelser i flere forskellige størrelser.

En miniferie til et af disse to steder ligger desuden indenfor et fornuftigt prisleje, hvilket gør det til en ideel gaveidé for dig, som eksempelvis gerne vil overraske kæresten eller en du holder af.

Overnatning ved grænsen

Få meget for pengene

Både på Restaurant Fakkelgården og på Hotel Des Norden kan man som gæst se frem til at få meget for pengene. Disse to steder tilbydes der nemlig både overnatning såvel som lækker mad indenfor et overkommeligt prisleje – uanset om du ønsker at besøge et af stederne i sommer- eller vinterhalvåret.

Vil du gerne læse mere om Hotel Des Norden og Fakkelgården, kan du med fordel se nærmere på virksomhedernes website, hvor du ligeledes også kan lave din booking – nemt og hurtigt.