Billig aftensmad

Billig aftensmad: Vi giver her idéer til en billig aftensmad. Har du selv nogle forslag til billig aftensmad så vil vi meget gerne høre om dem. Skriv dine forslag til hvordan man får billig aftensmad via vores simple formular hvor du kan give os tips om spareråd. Læs i øvrigt vores mange andre spareråd.

Hvis du er fattig studerende eller af anden grund har brug for at spare penge på budgettet, så er aftensmaden et sted hvor du kan spare rigtig mange penge. Det kommer naturligvis an på dit budget om du opfatter disse forslag til aftensmad som billig, men vi har forsøgt at finde de absolut billigste opskrifter på aftensmad.

Når man ønsker at spare penge på aftensmaden er der naturligvis et begrænset udvalg af råvarer at vælge imellem og det kan derfor være svært at finde ideer til forskellige retter til aftensmaden.

Billig mad er dog ikke så svær at finde. Gå i Netto og find de billigste varer og tænk over hvordan du kan sætte dem sammen. Et godt sted at starte er at vælge mellem kartofler, ris eller pasta. Det er alt sammen billigt og nemt at tilberede. Der kan desuden laves mange forskellige billige retter ud med kartofler, ris eller pasta til.

Den billigste aftensmad: Spaghetti

Italiensk mad tager sejren når det kommer til billig aftensmad. Skal det være rigtig billigt er spaghetti altid en sikker vinder. Mange studerende vælger at krydre spaghettien med en billig ketchup. Vil du spendere lidt ekstra så kan du købe en god pastasovs – det behøver ikke være meget dyrere end en ketchup. Det bliver ikke billigere end spaghetti og samtidig er det utroligt nemt at tilberede og det tager ikke mange minutter før det er klar til servering. Let aftensmad – sådan!

Det kan dog blive kedeligt med spaghetti hver dag så her følger nogle flere ideer til den billige aftensmad.

Nem aftensmad: Frysepizza

De billigste frysepizzaer koster omkring 25 kr. for 3 pizzaer. Se dét er billig mad! Og dette er indbegrebet af nem aftensmad – det bliver altså ikke billigere og nemmere. Det er naturligvis ikke det sunde valg, men tegnebogen bliver glad og du får hurtig aftensmad.

Billig aftensmad med kylling

Når Bilka eller Føtex har tilbud på kylling kan man få mængderabat hvis man køber en stor portion kyllingfileter. Det er lige til at dele ud i mindre poser og smide i fryseren. For hvis man virkelig skal spare penge på aftensmaden er det en god idé at have en fryser med masser af plads. Her er en kummefryser guld værd.

Kylling egner sig til mange retter. Du kan både spise det til kartofler, ris, pasta og spaghetti, og med få krydderier får kyllingen en god smag.

Har du nogle gode opskrifter på billige retter med kylling hører vi meget gerne om dem. Skriv til os med dine spareråd på billige aftensmad opskrifter.

Frysefrikadeller – nem og billig aftensmad

Den gode danske frikadelle. Den er billig og let at lave. Men hvorfor lave dem selv når det er billigere at købe frysefrikadeller? Med lidt sovs og kartofler er den billige aftensmad reddet. Frikadeller går også godt på rugbrød hvis man har lyst til en kold aftensmad.

Lækker billig aftensmad: Wok

Danskerne er blevet vilde med wok-mad. Og det er billigt! Det eneste du skal bruge for at lave wokmad er nogle grøntsager, lidt kylling og nogle krydderier samt sovs. Køb en billig wokblanding i Netto eller Føtex. Bilka sælger også nogle store poser med frosne grøntsager til meget få penge. Skær noget kylling i små stykker. Du behøver ikke meget kylling til en stor wokret. Varm wokpanden op – så varm som mulig. Læg lidt olie i panden og smid kyllingen på. Giv kyllingen lidt krydderier. Når kyllingen er gennemstegt smider du grøntsagerne i og tilføjer soya, sur/sød sovs eller hvad du nu har fået fat i. Rør i retten indtil alle grøntsager er stegt godt.

Der er mange sovser at vælge imellem for at give en forskellig smag hver gang man laver wok. Det er sund og lækker aftensmad, det smager godt og så er det billigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *