Bliv en smuk brud. Vind en brudekjole til 30.000 kr. Konkurrence i forbindelse med Prins William og Kate Middletons bryllup i april

Bliv en smuk brud med en flot brudekjole fra Vintage Bride.

Datoen for det kongelige bryllup i England nærmer sig. Prins William og Kate Middleton skal giftes. Hvornår? D. 29. april skal brylluppet stå. Derfor løber denne konkurrence også til d. 29 april. Du kan altså være heldig at vinde en brudekjole til 30.000 kr. på den selv samme dag som du ser brylluppet mellem William og Kate. Bliv en smuk brud med en smuk brudekjole fra Vintage Bride.

Indehaveren af brudebutikken Vintage Bride i Silkeborg, Maria Fekih, er eneforhandler af smukke brudekjoler fra designere som Yolan Cris, Jenny Packham, Stephanie Allin og Atelier Aimée. Magasinet ELLE udlodder i samarbejde med Maria Fekih en brudekjole til en værdi af op til 30.000 kr.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at sende en sms hvor du svarer på følgende spørgsmål: Hvor ligger butikken Vintage Bride? Deltag i konkurrencen på ELLE’s hjemmeside.

Bliv en smuk brud med en smuk brudekjole fra Vintage Bride. Tænk hvis du vandt! Og så den samme dag som det kongelige bryllup i England hvor Kate Middleton siger ja til Prins William. Du vil få en uforglemmelig dag som kun kan overgås af dit eget bryllup.

Deltag i konkurrencen og begynd at drømme allerede nu på www.vintagebride.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *