Lav frivilligt arbejde til Roskilde Festival 2012 og få en gratis Roskilde billet

Søg om at blive frivillig på Roskilde Festival. Vil du være frivillig på Roskilde Festival 2012, så skal du søge nu. Efter 9. april er det for sent. Så søg om at blive Roskilde 2012 volunteer allerede nu.

Vil du være frivillig på Roskilde Festival 2012, er Roskilde Festivals ansøgningsskema til ventelisten netop blevet tilgængeligt på hjemmesiden. Men skynd dig – du kan kun søge frem til 9. april.

Der er mange forskellige typer jobs, og det er ikke muligt at nævne dem alle – men typiske jobs kan være kontorvagt, runner, el-arbejde, scenevagt, renovation og vagtopgaver. Roskilde Festival tilstræber at matche ønsker og kvalifikationer med de ledige jobs de har.

Da Roskilde Festivalen endnu ikke ved, hvor mange frivillige de har brug for til Roskilde Festival 2012, kan de desværre ikke garantere dig et job, selvom du er skrevet på ventelisten.

Skulle du få et job hos Roskilde Festival 2012, så vil festivalen i videst muligt omfang forsøge at tilpasse dine ønsker i forbindelse med vagtplanlægningen. Festivalen kan dog ikke love dig, at du ikke får en vagt på samme tid som dit yndlingsband spiller. Festivalen kan heller ikke garantere, at du får favoritjobbet, eller at du kommer på vagt med din bedste ven, der også har søgt som frivillig.

Ét er dog sikkert. Hvis du bliver frivillig til Roskilde Festival får du også gratis adgang til festivalen. Det er en let måde at komme gratis til festival på.

Søg om at blive frivillig til Roskilde Festival 2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *