Gratis promovering af produkter og gratis online netværk for virksomheder og freelancere

Som erhvervsdrivende og freelancer i Danmark kan det have afgørende betydning for et succesfuldt virke, at have et godt netværk af leverandører og samarbejdspartnere. DanskeMarked.dk fokuserer på netop dette. Danske virksomheder og freelancere kan således oprette en gratis profil på DanskeMarked.dk og straks begynde at opbygge et netværk af samarbejdspartnere og leverandører i blandt de andre tilmeldte virksomheder og freelancere.

Du kender sikkert sociale netværk som Facebook og LinkedIn som er rettet mod henholdsvis private og professionelle. Med DanskeMarked.dk har Danmark fået et socialt business netværk med fokus på networking og promovering af produkter.

Som det er kendt fra andre sociale netværk på nettet kan man på DanskeMarked.dk anmode andre brugere om venskab. Man kan også invitere sine bekendtskaber til at bruge DanskeMarked.dk.

Til forskel fra LinkedIn og Facebook tilbyder DanskeMarked.dk support til brugerne. Netværket er åbent for alle, og som bruger er man synlig online 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Dermed opnår man synlighed for såvel andre virksomheder som consumers. Det skal i øvrigt også nævnes at DanskeMarked.dk modtager besøg fra lande som Polen, Sverige, Norge, Tyskland, Portugal og USA hvilket kan åbne for muligheder for din forretning i udlandet.

Det er desuden muligt at sælge og promovere sine produkter overfor de andre virksomheder og freelancere igennem DanskeMarked.dk. Medlemmer af sitet kan således købe andre medlemmers produkter og på den måde opbygge et pålideligt netværk. Brugerne imellem kan kommunikere via et internt mailsystem på sitet. Dermed undgår du at blive opfattet som afsender af spam-mails, og du behøver ikke længere tænke i besværlige og dyre direct mail kampagner. Alle brugere har taget stilling til om de ønsker at modtage tilbud fra de øvrige brugere. Du har derfor en unik mulighed for at promovere din virksomhed helt gratis overfor andre virksomheder, som aktivt har sagt ja tak til at modtage tilbud fra de øvrige brugere. Dette er med til at lette arbejdet med at finde samarbejdspartnere og kontakte lige præcis de virksomheder og freelancere der er interesseret i at modtage tilbud.

Som medlem af DanskeMarked.dk bliver du også mere synlig på søgemaskiner som Google. Din profil på DanskeMarked.dk vil eksempelvis blive bedre positioneret på Google efterhånden som du opretter flere produkter og inviterer nye samarbejdspartnere til at bruge systemet. Man kan på den måde meget let oprette sin egen virksomhedsprofil på nettet hvilket kan være en stor fordel, hvis man ikke i forvejen har en hjemmeside, men det kan også være et udmærket supplement til en hjemmeside i og med at man får en større synlighed på nettet. DanskeMarked.dk byder desuden på et forum for sitets medlemmer hvor man kan diskutere forretningsmæssige emner og networke.

Tilmeld dig gratis på www.danskemarked.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *