Gratis Browserspil Myfreefarm

Bliv alle tiders største hobbybondemand! Ved det gratis browserspil MyFreeFarm handler alting om din egen bondegård. Plant grøntsager og foderplanter på din mark online, tag dig af dine dyr i stalden og udvid din gård mere og mere! Lodne får, glade køer og summende bier venter allerede på dig.

Og når først engang alle dyr på gården er blevet passet og også gulerødderne og majsen spirer og trives, så kan du jo tage et smut forbi landsbyen! Ved det næste stambord i bondeklubben er du hjerteligt velkommen. Og hvis du også tilføjer et par dekorationer, stiger din afsætning til Farmierne næsten af sig selv – for du vil jo gerne sælge dine økoprodukter med fortjeneste. Præsenter dine venner for din mark, indret i dette browserspil dit drømmebondehus og bag opskifter i den gamle mølle, for at sikre dig forskellige boni.

Ved denne landbrugssimulation behøver du ikke at være statistiker for at opnå succes! Uden yderligere downloads eller softwareinstallationer kan du starte direkte i din webbrowser og begynde med opstigningen fra Knægt til Bondekejser! Et onlinespil, der forstår at begejstre mange millioner spillere.

Link: http://www.myfreefarm.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *