Baby gratis

Bestil gratis ting til baby på nettet. Når man har fået en lille ny er der mange udgifter til ting til baby. Der er dog flere firmaer der tilbyder gratis ting til baby. Her samler vi en liste over gratis tilbud til baby.

Bestil en gratis Libero baby startboks på www.libero.dk/Generelt/startvaska/.

Libero tilbyder en gratis gave til dit barn. Gaven fra Libero er en helt gratis gave til din baby. Hvis du allerede er du medlem af Liberoklubben, mens du er gravid, modtager du et gavebevis til startboksen med posten. Hvis du ikke er medlem af Liberoklubben kan du tilmelde dig på Liberos hjemmeside.Du kan henvende dig i kundeservice i enten Bilka, A-Z eller Føtex med dit gavebevis. Så vil du få udleveret din gratis babyboks.

Liberos baby startboks indeholder en masse praktiske og hyggelige ting til jeres familie. Den gratis babypakke indeholder bla. et stykke legetøj, Svanemærket babypleje, bleer og lidt til mor. Indholdet varierer, da Libero hele tiden videreudvikler indholdet i babyboksen.

Læs gratis artikler om baby på nettet på bla. www.baby.dk og www.babyxplore.dk.

REMA 1000 tilbyder også en gratis baby pakke. Med en REMA 1000 baby startpakke kan du komme godt fra start med den lille ny baby. Baby startpakken er gratis og består af en pakke af REMA 1000s egne bleer – New Born bleer. Derudover indeholder den gratis baby pakke også vådservietter, en sut, skumvaskeklude, en bamse og en overraskelse. Som nybagte forældre er der rigtig mange spørgsmål og mange ting, man skal bruge til baby. Derfor er REMA 1000s gratis baby pakke en rigtig god hjælp. Den gratis baby startpakke indeholder produkter af høj kvalitet, men til en lav pris. De gode bleer fra REMA 1000 er blevet bedre. Bleen er nu tyndere end før, så barnets hud bedre kan ånde, og udskæringen ved benene er også blevet forbedret, så barnet bedre kan bevæge sig. Derudover er sugeevnen øget, og så er bleerne Svane- og astma- og allergimærket.

Bleer er en stor udgift, så det er rart at kunne spare et væsentligt beløb, uden at det går udover kvaliteten af bleen og babyens velvære.  Bestil den gratis baby startboks på REMA 1000s hjemmeside og hent den gratis baby startpakke i din lokale REMA 1000 buik. Pakken har en værdi af ca. 80 kr. Du kan max bestille 1 babystartpakke pr. barn.

Du kan bestille en gratis REMA 1000 baby startpakke på http://www.rema1000.dk/Varer%20i%20REMA%201000/Babystartpakke.aspx.

BabySam og Pampers tilbyder også en gratis babybox. Bestil den gratis baby box på www.babybox.dk.

Den gratis babybox indeholder bla. vaskeservietter, Pampers bleer og Magasinet Vores Børn eller Vores Børn SPECIAL. En blespand inklusive en refill fra International Refill Company Ltd. Bambino Mam sutt. Hemojern fra Cederroth.

Club Matas tilbyder også en gratis baby pakke. Tilmeld dig Matas Babyklub på http://www.clubmatas.dk/web/faces/public/exo/babyklub_login

 

Læs mere om de gratis baby pakker.

gratis invitationer til barnedåben.

gratis baby strikkeopskrifter. Læs også vores babyslynge test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *