TV pakke sammenligning – find en billig TV pakke med de programmer du kan lide her

Sammenlign TV pakker nemt og hurtigt på hjemmesiden TV-pakker.dk. Find den billigste TV-pakke, der indeholder lige præcis de kanaler du kan lide.

TV-pakker.dk er en søgemaskine, hvor det er muligt – nemt og hurtigt – at danne sig et overblik over TV-udbyderne i Danmark. På hjemmesiden kan man i menuen i venstre side krydse de ønskede kanaler af, og med det samme får man vist de TV-pakker, der matcher de TV-kanaler man ønsker at modtage. Det hele er sammensat på en nem og overskuelig måde.

TV-pakker.dk understøtter de fleste kombinationer af hovedpakker og ekstrapakker, og hjemmesiden kan også beregne prisen på de fleste kombinationer. Det er derfor let og hurtigt at finde frem til hvilken pakke der bedst matcher dine ønsker og din pengepung.

Hjemmesiden indeholder ikke alle danmarks TV-udbydere, men de mener selv at det er tæt på. TV-pakker.dk skønner at de har en oversigt der dækker omkring 85 – 95 % af de TV-pakker der udbydes på det danske marked – og det er en del. Langt størstedelen af familier i Danmark har i dag et eller flere fjernsyn og computere i forskellige rum rundt omkring i hjemmet, og dette har sat sit tydelige præg på udbuddet af TV pakker i Danmark. Der findes et utal af TV pakker verden over, og med TV-pakker fra udbydere som YouSee, Viasat, Canal Digital og Boxer er Danmark bestemt ingen undtagelse.

Priserne varierer fra den ene udbyder til den anden, og der eksisterer også flere forskellige kanalpakker fra hver udbyder af TV pakker i Danmark. Jo flere kanaler kanaler, man er interesseret i, jo flere penge skal der typisk også på bordet hver måned for at betale for sin TV-pakke. TV-Pakker.dk mener derfor det er vigtigt, at man i Danmark danner sig et overblik over sit behov, således at man ikke ender med at betale for TV pakker, man i realiteten kunne være foruden.

Forskellige typer af TV pakker

Udbydere af TV pakker er i hård konkurrence, og det betyder, at flere og flere forskellige TV pakker opstår fra alle udbydere i et forsøg på at slå de andre konkurrenter af banen. Eksempelvis tilbyder Telia, Boxer, Viasat og YouSee alle tre forskellige TV pakker til husstande i Danmark, imens TDC kun tilbyder to og Fullrate kun én.

Det er dog Canal Digital, der suverænt er i spisen med hensyn til udbud. Canal Digital tilbyder nemlig hele otte mere eller mindre forskellige TV pakker. I Danmark udbydes TV pakker, der betegnes som alt lige fra startpakker og grundpakker til familiepakker og fuldpakker. Det er dog vigtigt at huske på, at nogle danske TV pakker kræver en parabol for at man kan modtage signalet.

Smut ind på TV-pakker.dk og se om du kan spare penge på en billigere TV-pakke med præcis de kanaler du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *