Beregn varmebesparelsen ved at efterisolere huset

Nu kan du med det samme se hvor meget du kan spare ved at efterisolere huset. Med beregningsprogrammet “Tilstands Tjek” på rockwools hjemmeside kan du med det samme se din besparelse og dermed få svar på, om det kan betale sig at efterisolere huset. Beregningsprogrammet tager højde for hvor i landet du bor og hvilken opvarmningsform, der findes i huset. Ved at indtaste dine oplysninger får du også svar på, hvor meget den vejledende udgift til isoleringen er og hvor lang tilbagebetalingstiden vil være.

Inden man går i gang med at efterisolere huset, vil det være en god idé, at prøve beregningsprogrammet for at få et indtryk af hvor en efterisolering bedst kan betale sig. Der er nemlig stor forskel på om man bor i en hus med oliefyr, eller bor i et hus hvor der er adgang til billig fjernvarme.

Ud over besparelsen på varmeforbruget vil en efterisolering også have en positiv indvirkning på indeklimaet i huset. Et bedre isoleret hus giver nemlig færre kolde overflader, hvor der kan dannes kondens, som kan give grobund for skimmelsvamp.

Beregn om det kan betale sig at efterisolere huset: Tilstandstjek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *