Sprogundervisning – engelsk, spansk, fransk og tysk

Mit navn er Linda Albrektsson og jeg er business konsulent hos Cambridge Institute.

Cambridge Institute er en privat uddannelse center med speciale i sprogundervisning, primært engelsk, spansk, fransk og tysk, med dokumenteret erfaring i branchen og international dækning. Vores metode sikrer succes for studerende, der er involveret i vores programmer, der tilbyder kvalitet, innovation og en individuel uddannelsesplan skræddersyet til at opfylde hver enkelt elevs behov.

Med denne filosofi er Cambridge Institute nu i spidsen af branchen, og vi arbejder dagligt med forpligtelsen til fortsat at beklæde denne position i fremtiden, ved at vinde tillid og respekt for vores studerende. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til at lette sprogindlæring, både til hverdag og på arbejdspladsen. Vi er også på aktiv deltagelse af vores studerende og en afbalanceret udvikling af de fire grundlæggende færdigheder i ethvert sprog: lytte, tale, læse og skrive. Uanset hvilken kursus du vælger, det ultimative mål for Cambridge Institute for at optimere og fremme den enkelte studerendes potentiale og muligheder ved hjælp af støtte, supervision og vejledning fra vores lærere.

Cambridge Institute kan tælle mere end 20 års erfaring med undervisning i sprog. Hertil kommer, forberede de hvert år hundredvis af studerende til at have de officielle titler internationalt anerkendt, begge fra University of Cambridge (første, ADVANCED, Proficiency, IELS, BEC …), ligesom dem fra London Chamber of Commerce, TOIEC og TOEFL.

Vi er nu på udkig efter muligheder for at arbejde med virksomheder, der tilbyder rabater/kuponer i Danmark.
Vi tilbyder online kurser, primært på spansk og engelsk, og vi arbejder på at forberede nogle unikke tilbud specielt til det danske marked, jeg håber, at de vil være af interesse. Vi ønsker at offentliggøre det på nationalt plan.

Jeg har brug for at kende detaljerne i samarbejdet:
– Tilbud længde (det tidspunkt, hvor tilbuddet er lagt på din hjemmeside)
– Kommissionen. Vi bruger typisk 20-25% komission. Dette tal er baseret på vores erfaring med at arbejde med virksomheder, der Groupalia og Groupon, hvor vores tilbud har haft god succes.
– Hvor mange mennesker er registreret på din side (medlemmer)
– Hvis du allerede har udgivet lignende tilbud som vores, og hvordan resultaterne har været.

Jeg ønskede også at kommentere, at vores virksomhed ikke tilbyder eksklusivitet.

Jeg er tilgængelig i tilfælde af tvivl eller spørgsmål, og når jeg modtager dit svar vil jeg sende flere oplysninger om de tilbud, vi ønsker at offentliggøre.

Med venlig hilsen,
Linda Albrektsson

Instituto Superior Estudios Empresariales Cambridge
Plaza España 6
Madrid 28008, ESPAÑA
Tel: +34 91 7587555/56
Fax: +34 91 5400727
E-mail: a.linda@institutocambridge.org
Web: www.cambridgeinstitute.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *