Spar penge på transport

Står du og skal fra foreksempel Århus til København, og vil du gerne spare en masse penge på transporten, så er gomore en mulighed. Ideen bag gomore er, at mennesker med og uden bil mødes for at rejse sammen. På denne måde kan man dele udgifterne til kørsel og dermed spare penge.

Servicen fungerer ved hjælp af annoncer. Du kan som bilist eller passager enten oprette din egen annonce eller søge i allerede eksisterende annoncer.

Skal du som bilejer foreksempel ud at køre en længere strækning, og har du ledige pladser i bilen, så kan du søge passagerer til rejsen. Du oplyser blot forskellige detaljer om rejsen såsom dato, tidspunkt og pris. Som bilejer bestemmer du selv, hvor meget det skal koste at få et lift.

Det er ganske gratis at være medlem af gomore, og der er i det hele taget rigtig mange gode fordele forbundet med denne service. Udover at spare penge på udgifter til transport, så er det også godt for miljøet, idet man ved hjælp af gomore kan mindske antallet af biler på vejene og dermed også CO2 udslippet.

Har du lyst til at læse mere om denne service så besøg www.gomore.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *