Billige billetter til legoland med en storebælt familiebillet

Med mere end 50 forlystelser i Legoland er der noget at se frem til for børn og barnlige sjæle. Nu kan det oven i købet lade sig gøre at komme billigt i Legoland hvis du skal over storebæltsbroen. Med en storebælt familiebillet kan du få hjemturen over storebælt for 0 kr!

Se hvordan du gør her: Legoland – storebælt familiebillet. Der findes også andre rabatter hvis du skal en tur med børnene i Legoland. F.eks. kan du også spare penge ved at købe et sæsonpas. Med et sæsonpas er der også store rabatter at hente på en række andre aktiviteter. F.eks. kan du komme gratis i Københavns Zoo eller få 50 % rabat på 1 dags-billet til BonBon-land og Djurs Sommerland. Se alle de 15 fordele der findes hvis du har et sæsonpas her: Legoland sæsonpas.

Som noget helt nyt kan du nu også få en helt fantastisk 4D filmoplevelse i Legoland, hvor du kommer med på en vild jagt gennem Chima sammen med en flok unge dyrekrigere. Det hele foregår i LEGO Studios.
Der er selvfølgelig også alle de kendte og populære forlystelser, som f.eks. Legoland køreskolen, togbanen og minilandet, hvor hele den store verden er bygget i miniformat af mere end 20 mio lego-klodser.
I Legoland er der mange timers underholdning for hele familien og hvis I ikke når at se det hele på en dag, er der mulighed for at holde en miniferie i Legoland med overnatning på Hotel Legoland eller i feriecenter eller hytte tæt på Legoland.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *