Billige billetter til legoland med en storebælt familiebillet

Med mere end 50 forlystelser i Legoland er der noget at se frem til for børn og barnlige sjæle. Nu kan det oven i købet lade sig gøre at komme billigt i Legoland hvis du skal over storebæltsbroen. Med en storebælt familiebillet kan du få hjemturen over storebælt for 0 kr!

Se hvordan du gør her: Legoland – storebælt familiebillet. Der findes også andre rabatter hvis du skal en tur med børnene i Legoland. F.eks. kan du også spare penge ved at købe et sæsonpas. Med et sæsonpas er der også store rabatter at hente på en række andre aktiviteter. F.eks. kan du komme gratis i Københavns Zoo eller få 50 % rabat på 1 dags-billet til BonBon-land og Djurs Sommerland. Se alle de 15 fordele der findes hvis du har et sæsonpas her: Legoland sæsonpas.

Som noget helt nyt kan du nu også få en helt fantastisk 4D filmoplevelse i Legoland, hvor du kommer med på en vild jagt gennem Chima sammen med en flok unge dyrekrigere. Det hele foregår i LEGO Studios.
Der er selvfølgelig også alle de kendte og populære forlystelser, som f.eks. Legoland køreskolen, togbanen og minilandet, hvor hele den store verden er bygget i miniformat af mere end 20 mio lego-klodser.
I Legoland er der mange timers underholdning for hele familien og hvis I ikke når at se det hele på en dag, er der mulighed for at holde en miniferie i Legoland med overnatning på Hotel Legoland eller i feriecenter eller hytte tæt på Legoland.

 


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *