Begynd dit rygestop med en e-cigaret

Sponsoreret indlæg
Når du har besluttet dig for at stoppe med at ryge, skal du bestemme dig for, hvilket produkt, du vil benytte. Der er mange muligheder på markedet, alt lige fra plaster over tyggegummi og til spray. E-cigaretter er dog det, der kommer tættest på det at ryge, uden at du ryger og det giver dig samtidig en afhjælpning af dine symptomer. E-cigaretter kan benyttes, hvor det ikke er tilladt at ryge, hvilket giver e-cigaretten en fordel over den normale cigaret, hvor man er nødt til at tage hensyn til omgivelserne, og ikke kan ryge på restauranten, på caféen eller indenfor i et hjem, hvis du er på besøg. E-cigaretten lugter ikke, den udsender kun damp og er altså helt uskadelig for omgivelserne, som ikke bliver udsat for passiv rygning.

Forskellige slags juice

Grundlæggende set findes der to typer af e-juice til din e-cigaret – med og uden nikotin. Begge typer er uden de over 4.000 farlige stoffer fra den normale cigaret, dog er nikotinen afhængighedsskabende, så vælger du juice med nikotin i, skal du holde dig det for øre. Uanset om du vælger at der skal være nikotin eller ej i din e-juice, kan du få din e-juice med mange forskellige slags smage. Hvad med cola? Eller måske vil du hellere have fersken, vandmelon eller blåbær? Se udvalget af væske til e cigaret ved at klikke dig ind på Danskecigaret.dk.

Tilbehør til din e-cigaret

Udover at forhandle e-cigaretter og e-juice kan du også finde forskelligt tilbehør til din e-cigaret på Danskecigaret.dk. Du kan bl.a. finde tasker at opbevare din e-cigaret i, batterier og opladere eller hvad med et kit, hvor du får lidt af det hele, så du kommer godt i gang? Det skal være let at komme i gang med at kvitte cigaretterne og det skal være sjovt. Med tilbehøret, de mange forskellige smagsfulde e-juice med mere, bliver det som en leg at kvitte smøgerne.

Det sociale aspekt

For mange rygere er der et stort socialt aspekt i det at ryge. Vi er nødt til indse, at rygningen er et hyggeligt frirum for mange mennesker i løbet af dagen, og når rygere stopper med at ryge, savner de ofte at sidde med noget i hånden. Her er e-cigaretten et rigtig godt alternativ. Udover at den opfylder et evt. behov for nikotin, så går den ind i stedet for cigaretten og giver rygeren mulighed for at få opfyldt sit behov for at sidde og være social. Opfyldes det behov ikke ved alternativet til en cigaret, så er chancen stor for, at rygeren ikke klarer rygestoppet og dumper i til en social begivenhed som en fødselsdag eller en fest eller måske i en stresset og presset situation på arbejdet.

Køb nu og fokusér på fremtiden

Et rygestop skal planlægges i god tid. Det er ikke noget, du bare skal springe ud i. Det er en god idé at tale med familie, venner og kollegaer omkring dit kommende rygestop, så omgivelserne ved, at du måske kan have behov for lidt ekstra støtte og et klap på skulderen i løbet af dagen. Det kræver jernvilje at komme ud af tobakkens kløer, men det hjælper med støtte fra omgivelserne. Noget andet der gør det lettere at stoppe med at ryge, er som bekendt e-cigaretten, og det er fornuftigt, hvis den købes inden rygestoppet startes, så du får det, du vil have. Det er ærgerligt at stå med en smag, du ikke kan lide, fordi du har købt den i huj og hast, fordi du gik i gang med rygestoppet uforberedt. Køb derfor din e-cigaret og tilbehør i god tid.

 

 


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger