Baby sover ikke nok – få baby til at sove længere

Her får du nogle gratis råd til hvordan du får din baby til at sove bedre og længere om natten. Som nybagt forælder har man ofte store udfordringer med at få nok søvn. Med disse tips kan du forhåbentlig få sovet igennem om natten.

Brug selvlysende sutter og undgå at tænde lyset i barnets værelse om natten

Når babyen taber sutten og græder om natten ønsker man ikke at tænde lyset i værelset for så er der stor risiko for at barnet bliver helt vågen. Køb selvlysende MAM sutter og giv dem til baby om natten. Så kan du let finde sutten i mørke.

Lad din baby sove i masse støj

Sørg for noget støj når dit barn skal sove. I livmoderen er din baby blevet vænnet til at høre støj hele døgnet rundt. Man siger at den støj som en baby oplever i livmoderen er omkring dobbelt så høje som lyden fra en støvsuger. Babyer har brug for en stærk rytmisk støj. Du kan bruge en mobil app til at generere hvid støj, eller en radio med statisk støj. Du kan også anvende en cd eller mobil app med naturlyde eller lyde fra livmoderen. Alternativt kan du lade din baby sove tæt på en kørende opvaskemaskine eller lignende. Se hvad der virker for dig og din baby. Læs flere råd om at få baby til at sove længere.

baby-sover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *