Tjen penge på at svare på spørgeskemaer

Der er mange måder at tjene lidt ekstra penge på internettet. En af de nemmeste er ved at blive medlem af et forbrugerpanel, hvor du tjener penge ved at deltage i markedsundersøgelser. Nogle forbrugerpaneler belønner deres medlemmer med ’point’ som skal bruges i forbrugerpanelets onlinebutik, mens andre forbrugerpaneler belønner med et kontant beløb som du kan få udbetalt som rede penge. Danske Meninger tilhører den sidste kategori, her bliver du nemlig belønnet med et kontant beløb hver gang du har gennemført en undersøgelse

Som medlem af et forbrugerpanel som Danske Meninger får du jævnligt tilsendt en e-mail med en invitation til at svare på en spørgeskemaundersøgelse. Når du har gennemført en undersøgelse overføres automatisk et kontant beløb til din panelkonto. Det beløb man optjener per undersøgelse afhænger af hvor lang undersøgelsen er, des længere undersøgelse des større beløb. Hos Danske Meninger kan man enten få sit optjente beløb udbetalt via PayPal, som gavekort til gavekortet.dk eller hvis man er i det generøse hjørne, kan man donere penge til et velgørende formål.

Hos Danske Meninger har du selv indflydelse på hvor ofte du kommer til at deltage i undersøgelser og dermed har du også selv indflydelse på hvor meget du kommer til at tjene.Det er naturligvis gratis og uforpligtende at blive medlem og du kan til en hver tid melde dig ud igen.

Har du lyst til at biddrage positivt til samfundet og samtidig tjene en skilling, så tilmeld dig Danske Meninger.

Du kan læse mere, samt tilmelde dig på Danske Meningers hjemmeside:
Tjen penge på Danske Meninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *