Vaskeguide – sådan vasker du dit nye tøj rent uden at ødelægge det

Spar penge ved at vaske tøjet rigtigt, så det ikke ødelægges

Det gælder om at passe godt på det nye tøj når det skal vaskes, ellers kan det hurtigt blive ødelagt. Passer du godt på dit nye tøj er der mange penge at spare. Sparmere.dk bringer her en vaskeguide, der viser hvordan tøjet kan vaskes helt rent uden at blive ødelagt. Vaskeguiden er lavet som en video, der i løbet af få minutter fortæller dig alt hvad du bør vide om tøjvask. Guiden er lavet af stylist Nanna Petersson fra DressMe.dk.

Se vaskeguiden og få konkrete råd, der er baseret på faktisk viden:

Få råd til hvordan du vasker tøjet helt rent og samtidig beskytter det mod slid og misfarvninger under vasken

Vaskeguiden giver gode og konkrete råd, der er baseret på faktisk viden og tests udført af for eksempel TÆNK, SAMVIRKE og Astma Allergi Danmark. Guiden samler alle de gode råd der findes om tøjvask på en overskuelig og let forståelig måde.

Hvilket vaskeprogram skal jeg vælge?

Vaskeguiden hjælper dig både med råd om hvordan du skal sortere tøjet, hvilken temperatur tøjet skal vaskes ved og den fortæller dig om det er nødvendigt at bruge skyllemiddel (det er ikke nødvendigt!). Guiden hjælper dig også med at spare på energien, samtidig med at den fortæller hvornår det er nødvendigt at vaske ved højere temperaturer for at dræbe bakterier i tøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *