Udsalg børnetøj. Billigt børnetøj online

Udsalg udsalg udsalg! Udsalg børnetøj: Leder du efter billigt børnetøj så start online. Der er masser af udsalg på børnetøj på nettet. Du kan finde udsalg på kendte mærker indenfor børnetøj som Molo, Katvig og Småfolk og mange andre. Vi guider dig til hvor du finder billigt børnetøj på nettet.

Udover at tænke på budgettet når man køber børnetøj er det dog som forældre også vigtigt at tænke over hvilke materialer man vælger at klæde sine børn i. Man skal være opmærksom på hvordan tøjet er fremstillet og af hvilke materialer. Det er vigtigt at vide at ens børn bærer tøj som ikke indeholder giftige stoffer eller kan give udslæt og allergi. Udover at guide dig til tilbudene indenfor børnetøj, beskriver vi i denne artikel også nogle mærker som satser specifikt på at lave bæredygtigt tøj hvor der bliver tænkt på børnene og miljøet i fremstillingen af tøjet. Her kan man blandt andet nævne det kendte mærke Katvig, som i den grad går i front med at producere bæredygtigt børnetøj, hvor miljøet og børnene er i centrum.

Køb børnetøj på udsalg på nettet

Som hovedregel er det altid billigere at købe børnetøj på nettet, men du skal dog huske at medregne prisen for fragten. Forskellige webshops har forskellige priser for fragt. Fragten ligger typisk mellem 50 og 70 kr., men nogle webshops har forskellige priser for fragt afhængigt af vægten på din samlede ordre. På nogle webshops koster det mere jo mere du bestiller og andre webshops tilbyder gratis fragt ved ordrer over et bestemt beløb. Husk at undersøg dette før du bestemmer dig for at benytte dig af et tilbud på nettet. Ellers kan det hurtigt blive dyrere at handle på nettet frem for i butikken.

Kids-world.dk reklamerer med at de har gratis fragt på alle ordrer. De tilbyder desuden at du kan bestille børnetøj fra deres webshop ved brug af børnepengene. Betalingen bliver dermed først trukket næste gang du får indbetalt børnepenge.

Find de store udsalg på børnetøj

Hvis du leder efter et specielt produkt på udsalg og du måske endda kender prisen i butikken er det let at finde ud af hvor meget du kan spare ved at handle børnetøj på nettet. Mange butikker reklamerer altid med udsalg, men du får det bedste billede af hvor mange penge der er at spare på børnetøj, ved at sammenligne priser butikkerne imellem. Til dette formål kan du for eksempel bruge Pricerunner.dk. Det er en hjemmeside, hvor du kan sammenligne priserne på mange forskellige typer produkter, heriblandt også børnetøj.

Vi giver dig her nogle genveje til at undersøge de billigste priser for nogle af de kendte mærker indenfor børnetøj på nettet. Hvert afsnit herunder beskriver det enkelte mærke. Ved hvert afsnit er der desuden et link til Pricerunner, hvor du kan sammenligne priser på børnetøj imellem mange forskellige webshops.

Billigt Molo børnetøj

Molo børnetøj er et meget populært mærke indenfor børnetøj. Derfor forhandles det også mange steder på nettet, og det kan altså være en god idé at undersøge priserne for at finde det billigste Molo børnetøj.

Molo er farverigt, trendy børnetøj. Det er kendetegnet ved at det er høj kvalitet både i stof og design, og Molo børnetøj ligger derfor heller ikke i den billige ende indenfor børnetøj. Netop derfor kan der være flere penge at spare. Kig efter gamle kollentioner, som ikke er udsolgt – disse fås billigere.

Se Molo prissammenligning på Pricerunner.

Udsalg på Småfolk børnetøj

Småfolk børnetøj er blevet kendt på deres retrostil. Tøjet er kvalitets børnetøj i 70’er stil. Småfolk børnetøj har fokus på at hver enkelt produkt passer sammen fra kollektion til kollektion, så det er let at sammensætte tøj fra forskellige kollektioner.

Find det billigste Småfolk børnetøj ved hjælp af Småfolk prissammenligning på Pricerunner.

Appaman børnetøj

Appaman er et kendt tøjmærke for børn. Appaman blev startet af den norske designer Harald Husum. Mærket er slået godt igennem i Norge og Danmark men også i USA er mærket meget populært. Hvis du tilfældigvis skal til USA kan der godt være mange penge at spare ved at købe Appaman derovre.

Se en præsentation af tøj fra Appaman i videoen herunder:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iVfhy_kYAzo[/youtube]

Bæredygtigt børnetøj: Katvig

Katvig børnetøj er meget populært børnetøj rundt omkring i verden. Katvig er startet af Vigga Svensson. Siden starten har hun haft fokus på at lave bæredygtigt børnetøj som skåner miljøet. Det sker ved hjælp af miljøvenlige produktionsmetoder.

Hun begyndte for eksempel at bruge økologisk bomuld og genbrug af polyester, som er lavet af brugte plasticflasker. Tanken var lige fra starten at de kendte Katvig æble tryk og stribe tryk skulle være så venlig som muligt i enhver henseende. Det vil sige venlig mod naturen, mod de mennesker, der producerer det, og naturligvis også mod børnene, som bærer det.

Ved at bruge økologisk bomuld er CO2-udledningen fra landbruget reduceret med 50%. Jorden bliver ikke udsat for syntetiske gødningsstoffer, pesticider eller afløvning, som alle resulterer i et mere bæredygtigt miljø og sundere produkt for dig.

Vigga har også udviklet et transportsystem, der sparer enorme mængder af emballage. Hun er politisk involveret i bæredygtig udvikling, og har allerede haft storsucces med at sætte sit præg på industrien.

Hendes seneste initiativ er en bomuldsspinderi, der ville gøre Danmark helt fri af de meget forurenende forbrug af bomuld, vi ser i dag. I stedet for den endeløseforurening af natur og miljø, vil bomuldsspinderi gøre det muligt at genanvende det bomuld, som ellers bare bliver smidt væk hvert år.

For nylig Vigga har lanceret, hvad der kunne være den mest bæredygtige materiale nogensinde; genvundet økologisk bomuld (det kommer i butikkerne fra foråret 2011).

Find billigt Katvig børnetøj ved hjælp af Katvig prissammenligning på Pricerunner.

Se Katvigs kollektioner på katvig.dk.

 

Melton – spraglet børnetøj

Melton producerer moderne, farverigt børnetøj. Se Meltons store kollektion af børnetøj på melton.as.

Prissammenligning af Melton børnetøj

Danefæ børnetøj

Danefæ børnetøj er kendt for deres viking som eksemplet på billedet her til venstre.

Tjek prissammenligningen på Danefæ børnetøj.

Find billigt Danefæ børnetøj på hoppeloppe.dk

Billigt Hummel børnetøj

Det kendte mærke Hummel producerer også børnetøj.

Hummel prissammenligning

Billigt LOUIE LOUIS børnetøj

LOUIE LOUIS laver børnetøj med omtanke. Denne omtanke gælder naturligvis først og fremmest børnene. Udover at LOUIE LOUIS prioriterer kvalitet og komfort højt, er LOUIE LOUIS kendetegnet ved underfundige proportioner og detaljer, som taler til barnet i os alle. Med andre ord producerer LOUIE LOUIS design på børnenes præmisser. Men omtanken rækker videre end det. Hos LOUIE LOUIS tænker de ogsa på forældrene, når det gælder pris og funktionalitet; LOUIE LOUIS tænker på vilkårene for dem, der skal producere tøjet; og endelig tænker LOUIE LOUIS på virksomheden selv som arbejdsplads. Det skal på alle måder være rart at være i berøring med LOUIE LOUIS børnetøj – både som mærke og som virksomhed. LOUIE LOUIS blev grundlagt i 2007 og producerer børnetøj fra baby til 10 år – fra inderst til yderst.

Prissammenligning på LOUIE LOUIS børnetøj

Billigt Melton børnetøj

Melton er et kendt mærke indenfor børnetøj.

Se prissammenligning af Melton børnetøj.

Soft Gallery – børnetøj med omtanke

En række danske tøjfirmaer, heriblandt også Soft Gallery børnetøj, har valgt at støtte Dansk Indisk Børnehjælp gennem hængemærker, som er de små pap mærker, der hænger på tøjet.

De selskaber har indgået en aftale om at bidrage til Dansk Indisk Børnehjælp, når de sælger tøj produceret i Indien. Aftalen er symboliseret ved en såkaldt “hang tag”. Bidragene fra disse tøjfirmaer går ubeskåret til pigerne på børnehjemmet Dansk Indisk Børnehjælp i Arni, Sydindien. Således donerer du indirekte penge til dette arbejde, når du køber tøj mærket med dette specifikke hang tag.

Pigerne på børnehjemmet har været efterladt der i en alder ned til to år, af medlemmer af familien eller bekendte, i tilfælde hvor børnenes forældre enten er døde eller ude af stand til at sørge for dem. Nogle af dem har været igennem barske oplevelser, men i dag har de alle har et sikkert og godt liv som én stor familie bestående af seks kvinder og 28 børn. Her får de et nyt liv, et nyt hjem, en ny familie og uddannelse. Dette sted vil altid være deres hjem, hvor de vil blive budt velkommen – også når de er flyttet til et nyt sted.

Alle pigerne går i skole og deres skolegang har højeste prioritet. Hver dag efter skole modtager de undervisning og pigerne er meget motiverede for at gøre godt. De føler sig privilegerede ved at bo på børnehjem, og ønsker at få sig en uddannelse med henblik på at hjælpe andre.

Pengene fra salget af tøj med disse hang tags bidrager til driften and børnehjemmet og ikke mindst, til pigernes fortsatte opvækst og uddannelse.

På denne måde kan du, som forbruger deltage i at sikre en tryg opvækst og bedre fremtidsudsigter for pigerne – gennem en donation, som selskabet bag Soft Gallery vælger at give videre.

Soft Gallery prissammenligning

WHEAT børnetøj

WHEAT som brand blev grundlagt i Danmark af Peter og Charlotte Galsgaard, der som forældre til små børn erkendte, at der var et behov for kvalitets børnetøj til både modebevidste børn og deres forældre.

Der er mange forskellige mærker af børnetøj, men den drivende kraft for WHEAT var at lave børnetøj med individualitet og til overkommelige priser i et kvalitets drevet mærke.

Dette er stadig fokus i dag – at producere slidstærk børnetøj til en overkommelig pris, der skiller sig ud fra mængden.

WHEAT forsøger ikke at være at være det billigste mærke indenfor børnetøj.

WHEAT ønsker heller ikke at være det sødeste. Designet er dansk og ved sine enkle linjer, lyse farver og de originale mønstre. Det vedligeholder den skandinaviske tradition for enkelthed i design.

WHEAT eksportes i dag til over en halv snes lande i hele verden. WHEAT producerer børnetøj til overkommelige priser uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

WHEATs mål er at løbende at tilbyde den bedste kvalitet i alle naturlige materialer.

Det er vigtigt for WHEAT, at børn føler sig godt tilpas i deres tøj.

Stofferne som anvendes, er fremstillet udelukkende til WHEAT, hvilket giver designerne rig mulighed for at lege med striber, broderier og mere komplicerede detaljer. For detaljer spiller en vigtig rolle i WHEATs mærke.

WHEATs tøj er tilgængelige i størrelser 0-14 år. WHEAT producerer tøj, undertøj, nattøj, udendørs tøj, strømper, sengetøj, håndklæder, tæpper osv.

Som en af de førende mærker i Danmark, er WHEAT bevidste om deres miljømæssige og etiske ansvar. De bruger kun naturlige materialer og tillader ikke børnearbejde i deres produktion. WHEAT frigiver to kollektioner om året i ca. 400 stilarter.

Se prissammenligning på WHEAT børnetøj

Gode råd til at spare penge på børnetøj

For mange forældre, kan udgiften til børnetøj være et stort problem. Især for dem der ønsker at skære ned på deres udgifter. Køb af børnetøj er en del af husholdningsbudgettet. Hvis du forsøger at finde måder at spare penge på børnetøj, bør du købe børnetøj med omtanke.
Det betyder ikke, at du ikke behøver at købe tøj til dine børn længere, bare fordi du forsøger at spare penge. Tøjet er jo en basal fornødenhed. Dine børn har brug for tøj. Vi giver her nogle tips til hvordan du kan spare penge på køb af børnetøj.

 • Når en tøj-kollektion udgår i butikkerne kommer tøjet ofte på tilbud. Husk at tjekke udsalgs-hylderne i butikkerne for billigt børnetøj. Dette er nyt tøj som ofte sælges til halv pris eller endnu billigere.
 • Køb i slutningen af sæsonen. Noget tøj kan bæres hele året. Kig efter t-shirts, bukser, gummisko og tilbehør. Hvis du er rimelig sikker på hvilken størrelse dine børn vil være næste år, kan du spare penge ved at købe i forvejen når det er på udsalg. Sørg dog stadig for at tænke over at vælge noget som barnet ønsker at gå i til den tid.
 • Køb en god kvalitet undertøj og pyjamasser, hvis de vil blive videregivet til andre. Undgå børnetøj med plastik dele, som knækker let.
 • Undlad at købe børnetøj der ikke er på udsalg. Tøj fra de helt friske kollektioner vil naturligvis altid være dyrere og du kan derfor spare mange penge på at være tålmodig og vente til tøjet kommer på udsalg.
 • Vælg generelt tøj som er let at sammensætte med mange forskellige typer tøj. Hvis du skal spare er det også en god idé at tænke på at trendy tøj hurtigt kan gå af mode. Undgå tøj med perler, glaskugler og andre vedhæng der kan falde af eller blive revet af før tøjet er slidt op.
 • Tænk over hvilket tøj dine børn ønsker at have på. Hvis børnene er gamle nok til at have en mening om det tøj du giver dem, så spørg dem før du køber noget nyt tøj. Det er spild af penge, at købe børnetøj, som dine børn ikke ønsker at bære. Du vil ofte ende op med at købe nyt tøj, som de kan lide.
 • En god idé er at købe børnetøj, som dine børn kan bruge til forskellige lejligheder. Undgå at købe tøj til dine børn, som de kun kan bruge et par gange. Hvis du eksempelvis køber noget festtøj til dine børn, så tænk over at vælge noget tøj der kan bruges til alle festlige lejligheder. Det er også en god idé at køb tøj, som de kan bære hele året rundt.
 • Køb robuste drenge bukser i farver der passer til både drenge og piger. Dermed kan du bedre genbruge tøjet senere og bruge det til børn af begge køn.
 • Køb tøj, der “vokser med” dine børn. Almindelige sokker kan bruges længere end sokker med såler. Sko med snørebånd eller velcro lukninger har generelt mere plads end de “slip on” sko har.
 • Hvis du har to eller flere børn, kan de yngre børn overtage tøj fra de ældre. Hold tøjet rent, så de yngre børn stadig kan bruge det. Spørg også i din omgangskreds om nogle har noget brugt tøj, som de vil give væk, hvis de ikke længere har brug for det.
 • Køb kun det tøj, som dine børn har brug for. Hvis du virkelig vil spare penge på budgettet når du handler børnetøj bør du tænke praktisk. Hvis dine børn ikke har brug for et ekstra par bukser, en ny t-shirt eller et par nye sokker så vent med at købe nyt til der er et behov.

Online butikker der handler med børnetøj

Her er en liste med links til en masse butikker på nettet der forhandler børnetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *