Smart golftøj til gode priser

Du kan lige nå, at få styr på de sidste julegaver fra internettet. Leder du efter gaver til dine forældre eller måske til din mand, som spiller golf? Så tag at læse med her i artiklen.

Backtee – høj kvalitet, gode priser
Backtee er en dansk virksomhed, som har fokus på udvikling af professionelt golftøj til gode priser. Backtee har mange års erfaring med produktion og design af golftøj -og har kun golfentusiaster ansat! På deres webshop finder du et stort udvalg af udstyr og tøj til golfspillere, uanset niveau. Du kan finde golftøj til både mænd og kvinder, hvor komfort og funktionalitet kommer i forreste række.

Golfer over great nature

Gaveideer fra backtee.dk
Hvis du skal købe julegave til dine forældre som interesserer sig for golf, har vi her et par gode idéer. Du kan måske give dem nogle nye golfbolde – tro det eller lad vær: de er dyre og er der ikke helt styr på slaget, mistes MANGE golfbolde i løbet af en sæson. Du kan også vælge at købe nogle gode golfsokker eller en cap. Det er ting, som man aldrig kan få for meget af til golf garderoben, hvorfor dine forældre vil blive meget glade for disse gaver!

Hvis du skal købe en golfgave til din mand kan det måske være golftrøjer eller en god regnjakke til golfbanen (vi kender jo det danske vejrs uforudsigelighed). Herudover, hvis budgettet tillader det, kan du købe en golfrejse som du selv kan deltage i. Det kunne måske være til en udenlands destination eller til Himmerland Golf og Sparesort, som også har mange oplevelser til dig, der måske ikke er helt forfalden til golf!