Slankemiddel der virker

Der findes mange slankemidler på markedet, men det er ikke alle der er lige effektive. Her på siden vil vi gerne hjælpe dig med at finde de billigste og bedste slankemidler og slankepiller. På SparMere vil vi gerne hjælpe vores læsere med at spare penge på at undgå alle de slankemidler der bare ikke virker. Hvilke slankemidler virker så? Det har vi sat os for at finde ud af én gang for alle.

Alle slankemidler hævder at virke, men hvad er din oplevelse? Her samler vi en lille over nogle af de mest kendte slankemidler. Vi vil gerne høre din vurdering og erfaring med disse slankepiller og slankepulver. Hvad enten du har gode eller dårlige erfaringer med nogle af disse slankepulvere og slankepiller så hjælp os og andre der ønsker at blive slank med et slankemiddel der rent faktisk virker.

Skriv i kommentarfeltet nederst på denne side for at fortælle om dine erfaringer med slankemidler. Har du prøvet et slankemiddel der virkede? Har du prøvet nogle slankepiller der slet ikke havde nogen effekt?

Har du eksempelvis prøvet nogle af disse slankemidler?

www.alliplan.dk Alli hævder at alli slankemidlet øger det vægttab du opnår ved at spise sundt og motionere. Alli virker ved at blokere for optagelsen af ca. 25% af det fedt, du indtager. Det vil side at for hver 2 kg du taber ved egen indsats, kan alli hjælpe dig med at tabe 1 kg ekstra. Har du prøvet alli? Virker alli slankepiller? Læs erfaringer om alli slankemiddel og fortæl vores andre læsere om dine erfaringer med alli i kommentarfeltet nederst på siden.

Slankemidlet Corexin hævder at virke uden at du ændrer dine kostvaner eller motion. Mange er skæptiske over for dette. Det kan ikke lade sig gøre. Eller kan det? Hvad er dine erfaringer med Corexin? Virker Corexin slankepulver? Læs om andres erfaringer og fortæl om dine det i kommentarfeltet.

nupo.dk Nupo hævder at Nupo kuren har en dokumenteret effekt. Nupo hævder at deres kur er vejen til varigt vægttab. Virker Nupo? Læs andres erfaringer med Nupo kuren og del dine egne erfaringer i kommentarfeltet nederst på siden.

Alternative slankekure og slankemidler

Kan man slanke sig ved hjælp af akupunktur? Det hævder de hos www.aku-net.dk. Har du nogen erfaringer med dette? Så skriv en kommentar nederst på siden.

www.svenskkosttilskud.dk forhandler Diet Shake. De hævder som så mange andre at dette slankemiddel er en nem måde at tabe sig på. Diet Shake er en nyudviklet måltidserstatning til slankning og vægtkontrol. Diet Shake hævder at du kan komme ned i vægt ved at begrænse din kalorieindtagelse og optimere din fedtforbrænding samtidig med at smager godt. Det fås endda med chokolade smag. Det lyder utroligt at man kan slanke sig på det. Virker Diet Shake? Læs andres erfaringer og del dine egne i vores kommentarfelt nederst på siden.

Hypnose siges også at kunne bruges som slankekur. Har du prøvet hypnose som middel mod fedtet? Virker hypnose som slankekur? Del dine erfaringer i kommentarfeltet nederst på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *