Tjen nemme og hurtige penge hjemme fra stuen ved at udføre simple og sjove opgaver på nettet

Tjen små, men hurtige penge på at udføre en lille opgave på nettet. På Amazon.com kan du tjene penge på at løse små sjove opgaver online. Der er mange forskellige opgaver. Nogle opgaver går eksempelvis ud på at du skal se en film på youtube og vurdere hvad du synes om den. Nogle opgaver går ud på at teste et spil og fortælle producenten hvad du synes om spillet. Andre opgaver går ud på at slå nogle adresseoplysninger op på et firma eller oversætte eller omskrive en kort tekst. Du tjener typisk ikke mere end en dollar på hver opgave, men de fleste opgaver er også meget små og hurtige at løse. Mange opgaver er også sjove at løse og hvem vil ikke gerne tjene penge på at anmelde en film eller tjene penge på at spille et spil og skrive hvad man synes om det?

Opgavesystemet hedder Amazon Mechanical Turk. Det er en såkaldt crowdsourcing Internet markedsplads. Det fungerer på den måde at firmaer eller privatpersoner der eksempelvis står over for en stor opgave, kan bruge Amazon Mechanical Turk til at udlicitere denne opgave i en masse små bidder til en stor gruppe af mennesker. Hver enkelt person, som løser en opgave tilfredsstillende får så en betaling for arbejdet. Udover at være store omfattende opgaver der kræver mange opgaveløsere, kan det også være at opgavestilleren ønsker at få evalueret en hjemmeside, video, et stykke musik eller lignende. Det er altså typisk opgaver som man ikke kan give til en computer og ved hjælp af Amazon Mechanical Turk kan opgavestilleren få input fra en kæmpe skare af folk på kort tid. Disse opgaver er kaldt “HITs” (Human Intelligence Tasks).

Som arbejdstager kan du søge blandt alle HITs og vælge hvilke opgaver du ønsker at løse. Når du har løst opgaven modtager du en betaling hvis du har løst opgaven korrekt (det vurderer arbejdsstilleren). I nogle tilfælde er der ingen krav til løsningen af opgaven og du modtager derfor betalingen med det samme.

Med Amazon Mechanical Turk kan du altså tjene nogle småpenge på at løse nogle sjove opgaver. Du kan jo selv vælge opgaverne og der er mange opgaver at vælge imellem så der er altid noget spændende at gå i gang med. Du bliver nok ikke millionær på at løse opgaverne, men det er sjovt at deltage i løsningen af en stor opgave, og hvis du bare sidder og keder dig på en trist mandag aften så er det spændende at se om der er nye sjove opgaver du kan løse.
Et projekt på nettet der blev løst vha. Amazon Mechanical Turk er www.tenthousandcents.com. 10.000 opgaveløsere blev bedt om at tegne et lille billede som de fik vist på skærmen. De fik ikke at vide hvad projektet gik ud på. Hver bruger blev betalt 1 cent for arbejdet. Efter alle 10.000 billeder var blevet produceret blev det offentliggjort hvad projektet gik ud på. Når alle 10.000 billder sættes sammen kan man se at det giver et billede af en 100 $ seddel. Se www.tenthousandcents.com for en video der viser alle 10.000 tegninger blive tegnet på én gang.
Tilmeld dig Amazon Mechanical Turk og begynd at tjene penge allerede i dag på www.mturk.com

Tjen penge hjemmefra online

Du kan desuden tjene lidt lette penge hjemmefra sofaen eller hvor du ellers har tid og lyst til at tjene lidt ekstra. Det kan du blandt andet gøre ved at besvare spørgeskemaer. Det er sjovt at svare på spørgeskemaer fra forskellige virksomheder. Man kommer ofte til at kende til nye produkter, som ikke er kommet på markedet endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *