Sidney Lee i ny video fra Kohberg

Sidney Lee reklamerer i øjeblikket for Nyt Nordisk brød fra Kohberg.

Har du set den sjove video hvor Sidney Lee ikke kan huske hvad han skal sige? “Hva’ ska’ jeg sige? Boller fra Kohberg?… Nej det skal du ikke Sidney. du skal sige Nyt Nordisk er velsmagende brød, bagt af gamle nordiske kornsorter og proppet med lækre kerner. Værsgo'”… Sidney ser noget forvirret ud og har allerede glemt den første sætning: “New Nordic er gammelt brød…” Nej Sidney, det er vist ikke korrekt. Se den sjove reklame herunder.

 
Deltag i  The New Nordic Quiz med Sidney Lee på http://hvadskaljegsige.kohberg.dk/…. Du kan vinde en iPad 2!

Du kan deltage i konkurrencen op til 5 gange pr. dag. Du har altså helt op til 5 chancer i lodtrækningen pr. dag i konkurrenceperioden. Du kan deltage lige så mange dage, du har lyst til i konkurrenceperioden, som løber fra uge 4 til og med uge 18 2012. Hver 14. dag udtrække Kohberg en vinder af en iPad 2 wifi 16 gb til en værdi af 3699 kr. Der trækkes i alt lod om 7 iPads i konkurrenceperioden.

Sidney Lees rigtige navn er Sidney Hassel Hansen. Sidney Lee er kendt som professionel gamer og fra en stribe TV optrædener. Han har danmarksrekorden for flest optrædener i reality shows. Sidney Lee har blandt andet medvirket i Singleliv, 4-stjerners middag hvor han lavede en meget vandet lasagne med en smøg hængende i mundvigen og hans eget program Rock N’ Roll camping hvor han skulle prøve kræfter med et rigtigt arbejde.

Sidney Lee har også lavet en aprilsnar i TV 2 programmet Go’ Morgen Danmark fra d. 1. april 2011. Her forsøgte TV 2 og Sidney Lee at overbevise nationen om at hele hans karakter blot var en spøg. Se det sjove klip her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=db1oR1CMmac[/youtube]

Læs mere om Sidney Lee på wiki

Besøg Sidney Lee på facebook og få bla. nogle madtips af Sidney.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *