Bliv gør-det-selv helt og vind 75.000 kroner i Silvans Bootcamp

Kender du Danmarks værste fumlefinger når det kommer til gør-det-selv? Så tilmeld ham eller hende til The Silvans Bootcamp. Det kan også være du selv er født med 10 tommelfingre og har brug for hård gør-det-selv træning. Der er hele 75.000 kr. på spil til vinderen.

Så skynd dig at melde dig selv eller en fumlefinger du kender til Silvans Bootcamp og deltag i konkurrencen om et gavekort på 75.000 kroner. Silvan’s gør-det-selv Boot Camp foregår på en nedlagt gård i Jylland, hvor du vil gennemgå en hård træning, der vil forvandle dig fra fumlefinger til gør-det-selv helt. Som deltager kommer du på Silvan’s web-TV, hvor tusindvis af mennesker vil følge med i den hårde træning. Skynd dig at tilmelde dig via videoen herunder og kom med på den 5 dage lange Silvan Bootcamp.

Hvis du allerede nu ønsker at tyv-starte træningen til Silvans Bootcamp kan du få en masse gode tips til gør-det-selv af The Silvans ved at klikke ind på www.silvan.dk/…. Du kan desuden blive en del af The Silvans familien ved at tilmelde dig Wall of Fame på silvan.dk.

Du kan også prøve udfordringer med nogle sjove gør-det-selv spil på Silvan.dk.

Læs mere og tilmeld dig eller en ven til Silvan Bootcamp på www.silvan.dk/Inspiration/Bootcamp.

 


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *