Bliv gør-det-selv helt og vind 75.000 kroner i Silvans Bootcamp

Kender du Danmarks værste fumlefinger når det kommer til gør-det-selv? Så tilmeld ham eller hende til The Silvans Bootcamp. Det kan også være du selv er født med 10 tommelfingre og har brug for hård gør-det-selv træning. Der er hele 75.000 kr. på spil til vinderen.

Så skynd dig at melde dig selv eller en fumlefinger du kender til Silvans Bootcamp og deltag i konkurrencen om et gavekort på 75.000 kroner. Silvan’s gør-det-selv Boot Camp foregår på en nedlagt gård i Jylland, hvor du vil gennemgå en hård træning, der vil forvandle dig fra fumlefinger til gør-det-selv helt. Som deltager kommer du på Silvan’s web-TV, hvor tusindvis af mennesker vil følge med i den hårde træning. Skynd dig at tilmelde dig via videoen herunder og kom med på den 5 dage lange Silvan Bootcamp.

Hvis du allerede nu ønsker at tyv-starte træningen til Silvans Bootcamp kan du få en masse gode tips til gør-det-selv af The Silvans ved at klikke ind på www.silvan.dk/…. Du kan desuden blive en del af The Silvans familien ved at tilmelde dig Wall of Fame på silvan.dk.

Du kan også prøve udfordringer med nogle sjove gør-det-selv spil på Silvan.dk.

Læs mere og tilmeld dig eller en ven til Silvan Bootcamp på www.silvan.dk/Inspiration/Bootcamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *