Jokes og vitser

Hvis du keder dig så hjælper det altid at læse nogle sjove vittigheder. Herunder er den vits der er blevet kåret til Danmarks sjoveste vits af Jyllands Postens læsere:

Danmarks sjoveste vits

Der var gået et godt stykke tid siden skabelsen. Eva tøffede rundt i paradisets idyl, men noget var begyndt at gå hende på og derfor gik hun til Gud:

– Kære Gud, jeg kan godt se, at der er smukt her i Edens Have. Dyrene er søde ved hinanden, og slangen er nuttet, men jeg keder mig, og jeg er træt af at skulle spise alle de æbler. Jeg ved, det er godt for min intelligens, men æblemos, æblekage og æblemost morgen middag og aften, det er bare for meget!

– Nå… Sagde Gud, – Så bliver jeg jo nok nødt til at skabe en mand til dig.
– En mand? Hvad er det for noget? Spurgte Eva.

– En mand er en simpel skabning. Han er større og stærkere end dig, han er vild med krig, jagt og slagsmål og synes, det er utrolig sjovt at sparke til en bold. Han praler, overdriver og lyver. Han snorker om natten og ser dum ud, når han vågner. Han har aldrig spist af kundskabens træ og er ikke nær så kvik og kløgtig som dig. Han roder sig konstant ind i vanskeligheder, som du må redde ham ud af. Til gengæld vil jeg skabe ham, så han er anatomisk perfekt til at opfylde alle dine behov. Tro mig, du vil aldrig komme til at kede dig igen!

– Nå… Det må vi så håbe på. Svarede Eva. Hun var ikke helt overbevist.
– Lige en sidste ting, sagde Gud. – Han er utrolig stolt og forfængelig. Vi bliver nødt til at bilde ham ind, at han blev skabt først. Det må så forblive vores lille hemmelighed ok? Du ved, sådan kvinde til kvinde.

Læs flere vittigheder her:

www.vores-fritid.dk/vittigheder.htm

www.jokestiltiden.dk/?p=55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *