God pakkekalender til hende? Inspiration til hendes overraskelse

Hvorfor en god pakkekalender til hende? Nu det er blevet efterår, udover vejret der bliver koldere og noget mørkere, så er det også på tide at se fremad. Lige rundt om hjørnet inden årets udgang, her afventer årets store hyggelige begivenhed – nemlig julen.

Når det er ved at være juletid, så skal du selvfølgelig finde på de gode julegaver til hende, men der er også andre ting der skal klares.

Du skal selvfølgelig finde på en sød, sjov eller god pakkekalender til kvinden.

Ligegyldigt om det er til konen, kæresten, søster, mor, datter eller anden person af det kvindelige køn, så er en pakkekalender den gode og søde ting. En sød tanke du give til både kvinder og piger, for udover tanken er sød, så er de små daglige gaver den super dejlige ting at stå op.

Her får du lidt ideer til den fede julekalender til hende. Disse gaveideer rammer bredt, så der er både til den unge, modne og ældre kvinde. Du kan dog med fordel, finde meget mere inspiration til pakkekalendere lige her, hvis du søger de mere udspecificeret kalendere og det store udvalg.

Inspiration til hendes pakkekalender

Når du skal finde på en god pakkekalender, så kan du finde den gode inspiration her nedenfor med gode ideer, som hun måske vil elske at få i årets kalender.

Skønhedskalenderen

Den første gode julekalender til kvinder i alle aldre er selvfølgelig skønhedskalenderen fra Matas. Denne indeholder 24 skønhedsting, der dækker både over cremer til makeup og er en super skøn ting at modtage, så måske dette skal være dit valg til hende.

Te kalenderen

En anden super lækker ting der er specielt designet til kvinder, er en lækker te pakkekalender, som kan købes i rigtig mange forskellige prisklasser og størrelser. Standard udgaven der koster omkring 300,- kr. indeholder 24 forskellige slags te. Hvis hun er te elsker, hvilket rigtig mange kvinder er, så findes der ikke noget bedre end at prøve en ny og måske eksotisk te hver dag.

Du kan finde et stort udvalg af forskellige kalendere og gavekurve ved Teacup, og hvis hun elsker te, så er det jo absolut en kalender som man kunne overveje at overraske hende med i den søde juletid.

Overraskelsen

Ved Nemmegaver.dk kan du finde den sjove overraskelseskalender der byder på 24 “hemmelige” gaver, der varierer med mange forskellige kategorier som sødt, skønhed og andet. Du kan se kalender ved forhandleren, som du kan finde til omkring 650,- kr.

Den færdige pakkekalender til hende

Du kan også finde den færdiglavet kalender der ligner lidt den fra Nemmegaver. Du kan nemlig ved Pakkekalender.dk, Maggies.dk og flere steder, finde de færdiglavet kalendere til alle og heriblandt den gode luksus udgave til hende, ligesom de også kører en lidt frækkere udgave.

Udvalget i disse færdiglavet pakkekalendere rammer ret bredt, for de fleste har et udvalg af meget forskellige ting fremfor en niche specifik kalender. Her kan du vælge at give en af de mange forskellige slags indenfor søde ting til ganen, hvor man får de søde, lækre og eksklusive ting som chokolade og specialiteter.

Den frække pakkekalender

Til hende du har et romantisk forhold til, der kunne du overraske med den frække gavekalender. Denne type kalender indeholder det frække legetøj til voksne, remedier og romantiske ting som spil eller lignede.