Nu er Telenor i luften med 4G – Få tilskud til din nye smartphone

“Nu” hedder Telenor’s nye 4G netværk og der er virkelig noget at glæde sig til for alle, der er trætte af at vente på en langsommelig forbindelse.

Telenor skriver selv:
“For vores kunder handler netværkskvalitet om kontakt og kommunikation. Om at være tilgængelig. Om at være forbundet. Når som helst. Hvor som helst. Og med hvem som helst. Det handler om at mødes. Være sammen. Og dele værdifulde øjeblikke. Lige nu. Det handler om at komme til udtryk. For alvor. Eller for sjov. Det handler om at være med – NU”

Med det nye 4G netværk er der godt nyt til alle Telenor-kunder, både de nuværende kunder og alle de kommende kunder. Med det superhurtige 4G bliver der nemlig hurtigere netværksforbindelse til alle kunderne hos Telenor – også til dem, der endnu ikke har en 4G  telefon. Årsagen er ganske enkelt: Efterhånden som flere skifter over til det nye og lynhurtige 4G, vil kunder med en 3G telefon også opleve at få en hurtigere netværksforbindelse fordi presset på 3G netværket bliver mindre.

Som en ekstra bonus til de loyale Telenorkunder, giver Telenor også alle eksisterende mobilkunder med en 4G telefon adgang til det hurtige netværk. Lanceringen af 4G følges desuden op af en række gode tilbud i den kommende tid. For eksisterende kunder drejer det sig f.eks. om 300 kr mere i tilskud til fx en ny 4G-parat smartphone og samtidig oprettelse eller forlængelse af abonnement. Eksisterende kunder får også ekstra tilskud til køb af USB-modem (mobilt bredbånd til bærbar pc) ved samtidig oprettelse eller forlængelse af abonnement.

Kilde: Telenor

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *