Solcelleanlæg og solceller – til Danmarks billigste priser

Zeteco forhandler solceller og solcelleanlæg til Danmarks billigste priser. Gode erfaringer med opsætning, rådgivning, økonomi samt investeringer. Læs mere på vores hjemmeside www.zeteco.dk

Solcelleanlæg med høj effektivitet

Solcelleanlæg fra Zeteco Energy behøver ikke direkte sollys for at levere elektricitet. Selv  i lettere overskyet vejr, bliver der produceret strøm, til gavn for både miljøet og husholdningen.

Solcelleanlæg omdanner sollys til elektrisk lys

Det er ikke kun udenfor og i dagtimerne at solens stråler giver mennesket energi. Solcelleanlæg fra Zeteco Energy oplyser også de mørke aftentimer med energi fra sollyset.

Små paneler – stor ydelse

Små effektive paneler, som kan monteres både på flade og skrå tage eller foreksempel på garagetaget, opfanger solens stråler i løbet af dagen og omdanner dem til elektricitet. Enten bruges det med det samme i husholdningen eller lagres på nettet.
Producerer du mere energi, end du selv kan bruge, har du også mulighed for at sælge den overskydende strøm til andre forbrugere. Ved hjælp af en lille inverter kan den overskydende elektricitet nemlig sendes ud i det store fælles elnet, så intet går til spilde. På den måde kan du spare energi og tjene penge samtidig.

Kræver ikke høj himmel hele tiden

Solcelleanlæg fra Zeteco Energy behøver ikke engang direkte sollys for at levere elektricitet. Selv under dårligere forhold, eksempelvis i lettere overskyet vejr, bliver der produceret strøm, til gavn for både miljøet og husholdningen. Selve anlægget fylder ikke meget, kræver minimal vedligeholdelse og er enkelt at montere.
Omsætningen af lys til elektricitet sker helt uden bevægelige dele, og der er derfor tale om en meget robust og driftsikker teknologi med minimal vedligeholdelse. Vi har taget udgangspunkt tre standardanlæg, men vi kan klare alle anlægsstørrelser. Intet er for småt og intet er for stort.

Læs mere om regler og lovgivning for private solcelleanlæg og solceller til erhverv

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *