Tag dit praktikophold Spanien.

At begå sig i den store verden og få erfaringer fra andre steder end
moderlandet bliver mere og mere eftertraktet hos unge mennesker, og især studerende fra mange af de danske universiter og erhversakadamier, benytter denne gyldne mulighed.

Animafest experience er en gruppe på over 250 hoteller og resorts, der i samarbejde finder de bedste og rigtige praktikophold til de rigtige mennesker.

Animafest experience tilbyder de studerende, gratis måltider, gratis boligforhold og 300 euro i måneden samt fri service.
Vi har mange forskellige destinationer rundt omkring i Spainen, der hver især har deres charme. Er du til sol og strand, er destinationer som Ibiza, Mallorca og de forskellige byer nord fra Barcelona, måske noget for dig. Hvis du er mere interesseret i at arbejde i en storby, kan vores destinationer som Valencia og Madrid måske have din interesse.
Animafest er simpelthen bindeledet mellem dig og dit kommende praktikophold i Spanien. Hvis det har fristet dig at tage et udenlandsophold skal du blot klikke på linket nedenunder, og oprette dig en profil på vores hjemmeside.

http://animafestexperience.com
Du kan også vælge at skrive en mail til, og vi vil svare dig så hurtigt vi kan.
Email: Info@animafestexperience.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *