Gulvservice – gulvbehandling – gulvafslibning – afhøvling af gulve

Gulvkompagniet viderefører 40 års familietradition inden for gulve og gulvarbejde.

Hos Gulvkompagniet lægger vi stor vægt på god rådgivning og vejledning, samt at kunne tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har solid erfaring med faste opgaver og løbende vedligeholdelse for en række erhvervskunder, herunder ambassader, ministerier, boligforeninger og plejehjem. Hos Gulvkompagniet har vi specialiseret os i gulve, der dagligt udsættes for stærk trafik og belastning, hvilket naturligvis stiller store krav til kvalitet og soliditet i både materialer og den håndværksmæssige udførelse.

Fleksibilitet

Gulvkompagniet arbejder dag og nat for at være til så lidt gene som muligt og altid få opgaverne færdige til tiden. Vi lægger også stor vægt på at være fleksible, da fleksibiliteten netop er det, der gør os i stand til at løse alle opgaver inden for gulvarbejde med kort varsel og stor præcision, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Høj kvalitet i arbejdet

Hos Gulvkompagniet har vi regelmæssig efteruddannelse af alle medarbejdere.
Gulvkompagniet er naturligvis medlem af brancheforeningen Gulvbranchen, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med de anbefalede kontrolprocesser under arbejdets udførsel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *